Așteptarea a luat sfârșit! Noul serial turcesc “Aripi frânte” are premiera astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D

Așteptarea a luat sfârșit! Noul serial turcesc “Aripi frânte” are premiera astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D
Așteptarea a luat sfârșit! Noul serial turcesc “Aripi frânte” are premiera astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D

Noua producție turcească “Aripi frânte” (titlul original: Kanatsiz Kuslar) are premiera astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D.

“Aripi frante” înfățișează o dramă de familie impresionantă, o lecție de viață care ne arată că și în cele mai grele situații de viață, iubirea și speranța ne dau puterea de a trece peste obstacole.

Fanii serialelor turcești de succes îi vor cunoaște astăzi pe Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și sora lor mai mică, Aysun (Eliz Nese Çagin), personajele centrale ale producției, o familie numeroasă, ajunsă într-o sărăcie lucie, după moartea subită a părintelui patern.

Singurul sprijin al copiilor este Nefise (Deniz Bolisik), mama acestora, unica persoană dispusă să facă orice pentru bunăstarea și fericirea copiilor săi.

Devenită mamă de foarte tânără, iar acum rămasă văduvă, Nefise luptă zi de zi cu destinul potrivnic pentru a avea grijă de copiii ei. Cu toate acestea, numai dragostea pe care și-o poartă reciproc, și speranța într-un viitor mai bun, le vor fi sprijin pentru a dobândi o viață frumoasă, așa cum își doresc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Astăzi, de la ora 20:00, în episodul de debut, Nefise și cei patru copii ai săi, Zeynep, Emre, Cemre, și mezina familiei, Aysun, incearcă să facă fața greutăților vieții, prin care sunt nevoiți să treacă, după dispariția subită a părintelui patern. Deși nu găsește nicio <ieșire> din situația dezastruoasă în care trăiește alături de copilașii ei, Nefise continuă să lupte cu destinul.

Întâmplarea face ca Nefise să salveze viața unui important om de afaceri, Muzaffer Karamaner, iar de aici, o serie de întâmplări emoționante continuă să se deruleze sub ochii privitorului. Muzaffer, care este logodit cu Tugba, o tânăra ambițioasă care își dorește nespus de mult să devină soția influentului afacerist, va încerca să o găsească pe cea care i-a salvat viața, pe Nefise, însă eforturile acestuia par în zadar.

Nefise trece prin momente de groază atunci când sora răposatului ei soț vine să-i “ceară” fiica cea mică spre adopție, considerând-o incapabilă să aibă grijă de toți copiii fratelui său.

Nu ratați, astăzi, de la ora 20:00, primul episod al noului serial “Aripi frânte”, o poveste de familie în care se vor regăsi foarte mulți telespectatori. Serialul va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies