Astăzi, în serialul “Familia Borgia” – Întregul regat este în stare de alertă

Astăzi, în serialul “Familia Borgia” – Întregul regat este în stare de alertă

Prin intermediul micului ecran, telespectatorii Kanal D2 vor asista la acțiunile terifiante ale familiei Borgia, un nume care a devenit sinonim cu cruzimea încă din perioada Italiei Renascentiste.

Un nou episod din serialul "Familia Borgia" va fi difuzat în această seară, la ora 22:00, pe Kanal D2. Faptele domniei lui Rodrigo Borgia, care au rămas în istorie că un capitol extrem de sângeros al Bisericii Catolice, ne poartă, prin fiecare episod al acestui serial apreciat de pe Kanal D2, într-o perioadă în care lupta acerbă pentru putere, violența și șantajul erau la ordinea zilei.

În această seară, într-un nou episod din serialul “Familia Borgia” îl regăsim pe Papa (John Doman) într-o stare îngrijorătoare. Întregul regat este în stare de alertă, Rodrigo Borgia devenind, în ochii tuturor, un neputincios. Halucinațiile pe care acesta le manifestă sunt tot mai greu de controlat iar sentimentul supușilor Sfinției Sale este dominat de nesiguranță.

Ajuns în Franța, Cesare (Mark Ryder) este primit cu surle și trâmbițe.

Cu toate că dragostea manifestată de popor este copleșitoare, Cesare își dorește dragostea unei singure femei, prințesa Carlotta (Paloma Bloyd).

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Familia Borgia”, numai la Kanal D2. Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies