Astăzi, în serialul “Familia Borgia” – Întregul regat este în stare de alertă

Astăzi, în serialul “Familia Borgia” – Întregul regat este în stare de alertă

Prin intermediul micului ecran, telespectatorii Kanal D2 vor asista la acțiunile terifiante ale familiei Borgia, un nume care a devenit sinonim cu cruzimea încă din perioada Italiei Renascentiste.

Un nou episod din serialul "Familia Borgia" va fi difuzat în această seară, la ora 22:00, pe Kanal D2. Faptele domniei lui Rodrigo Borgia, care au rămas în istorie că un capitol extrem de sângeros al Bisericii Catolice, ne poartă, prin fiecare episod al acestui serial apreciat de pe Kanal D2, într-o perioadă în care lupta acerbă pentru putere, violența și șantajul erau la ordinea zilei.

În această seară, într-un nou episod din serialul “Familia Borgia” îl regăsim pe Papa (John Doman) într-o stare îngrijorătoare. Întregul regat este în stare de alertă, Rodrigo Borgia devenind, în ochii tuturor, un neputincios. Halucinațiile pe care acesta le manifestă sunt tot mai greu de controlat iar sentimentul supușilor Sfinției Sale este dominat de nesiguranță.

Ajuns în Franța, Cesare (Mark Ryder) este primit cu surle și trâmbițe.

Cu toate că dragostea manifestată de popor este copleșitoare, Cesare își dorește dragostea unei singure femei, prințesa Carlotta (Paloma Bloyd).

Citește și: „O veste atât de frumoasă” Deei Maxer nu i-a venit să creadă când a văzut rezultatul- wowbiz.ro

Citește și: Imagini-cheie care ar putea schimba traiectoria anchetei aflată în desfășurare privind moartea artistei Dj Lalla- radioimpuls.ro

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Familia Borgia”, numai la Kanal D2. Citește și:

Zodiac 5 octombrie 2023. Află ce zodie cere ajutor

Turist în Țara Moților. 3 locuri superbe din Apuseni

ego.ro Toți o cunosc pe Andra, dar puțini o știu pe sora ei! IMAGINI rare cu Aura, cu ce se ocupă de fapt

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro Mădălina Pamfile are probleme mari cu legea. Motivul pentru care fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

stirilekanald.ro Se schimbă buletinele! Cum arată și ce informații noi vor apărea pe noua carte de identitate?


Parteneri
Cookies