Asta îi mai lipsea acum! În mijlocul scandalului cu tentă sexuală, Vlăduța Lupău a ajuns în fața judecătorilor!


Frumoasa solistă Vlăduța Lupău ține prima pagină a tabloidelor după ce a apărut informația că și-ar fi înșelat soțul cu colegul și instrumentistul Armin Nicoară.

Frumoasa solistă Vlăduța Lupău ține prima pagină a tabloidelor după ce a apărut informația că și-ar fi înșelat soțul, un fotbalist de la CFR Cluj, cu colegul și instrumentistul Armin Nicoară. Chiar dacă Vlăduța Lupău neagă că între ea și fostul ei coleg de formație, Armin Nicoară, ar fi existat mai mult decât o simplă amiciție și o relație profesională, Leo de la Strehaia este convins că, de fapt, s-au întâmplat foarte multe lucruri ”suspecte”. 

Citeste si: Vlăduța Lupău, apărată de soț în scandalul cu saxofonistul! I-a lăsat un mesaj acid lui Armin Nicoară după ce el a spus că ar fi avut o relație cu artista

”În primul rând, Armin Nicoară este fiul celui mai mare saxofonist din țară, Petrică Nicoară, de la el a învățat meserie și a făcut-o foarte bine. Adică, ceea ce spune Vlăduța, că ea l-a făcut mare pe Armin e absurd, Armin era deja cunoscut, era apreciat pentru muzica pe care știe să o cânte”, a declarat Leo de la Strehaia pentru WOWBiz.ro. 

Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrișor Rustem. Îmi amintesc că Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au stat, atunci, în București, trei zile. Doar ei doi, la hotel. Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră? Adică, mai toți cei care au fost la petrecerea la care au cântat au observat că sunt împreună, dar nimeni nu zicea nimic, se obișnuiește printre muzicanți să se mai lege o relație... Iar ei doi, trei zile, deși nunta a durat doar una, la București, singuri, singurei? Și mai se comportau și ca doi porumbei..”, a continuat Leo dezvăluirile despre cei doi.

În mijlocul scandalului a apărut și informația că Vlăduța Lupău ar fi pierdut recent, anul trecut, un proces deschis la Judecătoria Cluj Napoca. Nemulțumită că fusese amendată pe raza județului de Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, artista a chemat la tribunal autoritățile, dar a pierdut în primă fază, judecătorii considerând amenda inițială drept valabilă.  

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Macrou prăjit. Adevărul pe care trebuie neapărat să îl afli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri