Aseară, o concurentă și-a adjudecat suma de 7000 de lei într-un joc al minții antrenant – “Tu urmezi!”


Aseară, la “Tu urmezi!”, unicul show din România în care se stă la coadă la distracție și cultură genrala, o concurentă a reușit să ajungă în runda finală și să câștige sub presiunea timpului și a emoțiilor uriașe, suma de 7000 de lei.

Ema, de profesie economist și pasionată de dans, și-a demonstrat cunoștințele de cultură generală și și-a gestionat cu brio emoțiile în fața întrebărilor care au curs cu rapiditate.

După un joc antrenant, în care a reușit să îl detroneze pe concurentul anterior, care își adjudecase suma de 205.000 de lei, în prima rundă a game show-ului, Ema a ocupat scaunul campionului și a intrat astfel în runda finală.

Alina Pușcău este celebritatea care a pășit aseară în platoul emisiunii “Tu urmezi!”, iar Ema a reușit să răspundă corect la întrebările adresate de vedetă, reușind astfel să își adjudece 205.000 de lei, la aceasta adăugându-se și jack pot-ul de 100.000 de lei. Astfel, Ema a intrat în runda finală cu 305.000 de lei. 

“Ești o concurentă extraordinară, de nota 10. Venim noi cu un plus, de 100.000

de lei, în clipa asta ai 305.000 de lei, Ema”,  i-a spus Dan Negru concurentei, înainte de runda finală.

Mare satisfacție pentru concurentă, dar și pentru gazda show-ului, Dan Negru, care a îmbrățișat-o și felicitat-o pe campioană care a reușit să își adjudece 7.000 de lei.

“Avem un câștigător! E imposibil să gândești altfel, invers. Ai demonstrat că se poate. Sunt 7000 de lei pe care i-ai câștigat ”, a spus Dan Negru fericitei câștigătoare.

             Nu pierdeţi în fiecare duminică, de la 20:00, întâlnirea cu game show-ul pentru toată familia, unica emisiune în care se stă la coadă la cultură generală, prezentată de Dan Negru, la Kanal D! 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa recunosti sufletul pereche intr-un infinit de suflete intalnite

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum sa iti cultivi feminitatea si sa atragi mai usor

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri