Asa NU! Sanziana Buruiana, facuta praf de hairstylist! “Cocul e mai mare decat capul ei! E un dezastru total”


Sanziana Buruiana s-a casatori ieri cu alesul inimii ei, Nicolae Zuluf.

 

Blondina a avut o rochie alba cu strasuri slipitoare, iar parul l-a strans intr-un coc imens in varful capului.
Sanzi, gravida in 7 luni, a imbracat rochia de mireasa duminica. Blondina s-a trezit dis de dimineata ca sa ajunga la salonul de infrumusetare pentru a-si coafa parul si pentru a-si face make-up-ul. Din pacate insa, coafura pentru care a optat nu a avantajat-o deloc!
“Vad un coc supradimensionat, mai mare decat capul Sanzianei… in 2-3 culori nedescifrate pentru mine… cu reflexii relativ ciudate. Este un dezastru total in materie de styling! Nu exista armonie…. Trecere… nimic nu este fluidizat din punct de vedere vizual! Este de prisos sa subliniez ca acea coronita nu isi avea locul in acel context cu acea suprapunere de tull din care era facut voalul. Evident, pietrele din mansarda cocului m-au lasat fara grai. Din pacate, Sanziana a gafat! Necesita o sedinta de vizajism pentru a-I gasi infatisarea adecvata ei, indiferent de eveniment”, a explicat celebrul hairstylist Adi Constantin.
Pe site-urile de beauty, specialistii au dat mai multe exemple de coafuri care nu sunt indicate pentru mirese. E bine de evitat impletiturile mult prea creative, celebrul “cuib de pasare”, florile exotice improvizate, bucle XXL si cocurile prea elaborate.

Blondina a avut o rochie alba cu strasuri slipitoare, iar parul l-a strans intr-un coc imens in varful capului.Sanzi, gravida in 7 luni, a imbracat rochia de mireasa duminica. Blondina s-a trezit dis de dimineata ca sa ajunga la salonul de infrumusetare pentru a-si coafa parul si pentru a-si face make-up-ul. Din pacate insa, coafura pentru care a optat nu a avantajat-o deloc!“Vad un coc supradimensionat, mai mare decat capul Sanzianei… in 2-3 culori nedescifrate pentru mine… cu reflexii relativ ciudate. Este un dezastru total in materie de styling! Nu exista armonie…. Trecere… nimic nu este fluidizat din punct de vedere vizual! Este de prisos sa subliniez ca acea coronita nu isi avea locul in acel context cu acea suprapunere de tull din care era facut voalul. Evident, pietrele din mansarda cocului m-au lasat fara grai. Din pacate, Sanziana a gafat! Necesita o sedinta de vizajism pentru a-I gasi infatisarea adecvata ei, indiferent de eveniment”, a explicat celebrul hairstylist Adi Constantin.Pe site-urile de beauty, specialistii au dat mai multe exemple de coafuri care nu sunt indicate pentru mirese. E bine de evitat impletiturile mult prea creative, celebrul “cuib de pasare”, florile exotice improvizate, bucle XXL si cocurile prea elaborate.

 

Sursa foto: perfecte.md


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Livian de la Puterea Dragostei s-a filmat...în pat cu Bianca! Cei doi au locuit împreună câteva zile!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri