Așa arată Antonia nemachiată! Solista a dezvăluit secretul unui ten lipsit de imperfecțiuni

Așa arată Antonia nemachiată! Solista a dezvăluit secretul unui ten lipsit de imperfecțiuni
Așa arată Antonia nemachiată! Solista a dezvăluit secretul unui ten lipsit de imperfecțiuni

Antonia a dezvăluit marele ei secret pentru un ten impecabil! Iată procedurile pe care le face aceasta la nivelul feței

Antonia are 32 de ani și se numără printre cele mai frumoase și apreciate cântărețe de la noi din țară. Pe lângă vocea incredibilă cu care ne uimește de fiecare dată, Antonia are și un aspect fizic de invidiat, la care multe femei nici măcar nu visează. Mama Natură a înzestrat-o pe solistă și cu un ten lipsit de imperfecțiuni, despre care multe urmăritoare o întreabă în mod frecvent. Care este, de fapt, marele secret al cântăreței?

Citeste si: Vincenzo Castellano, noi dezvăluiri despre despărțirea de Antonia: „Persoanele potrivite la momentul nepotrivit”

Așa arată Antonia nemachiată!
Așa arată Antonia nemachiată![Sursa foto: Instagram]

Antonia dezvăluie secretul unui ten perfect

Soția lui Alex Velea primește o mulțime de întrebări legate de procedurile pe care le face pentru a-și păstra tenul mereu catifelat și lipsit de imperfecțiuni. Foarte deschisă și siceră cu toți fanii ei, Antonia nu a stat foarte mult pe gânduri și a spus că totul se datorează unei alimentații echilibrate, unei îngrijiri corespunzătoare, odihnei și activității fizice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Nu cred că am vreun anume truc de beauty. Încerc să mă odihnesc, să am grijă de tenul meu, să mă hidratez, să merg la masaje din când în când, să merg la sală. Lucruri normale”, a spus artista în cadrul unui interviu.

Nu de puține ori artista a ales să posteze pe rețelele de socializare fotografii în care nu poartă pic de machiaj, iar acest lucru este foarte apreciat de fanii ei: „Ești absolut superbă fără machiaj! ❤️ Gorgeous!; Cea mai frumoasă femeie de pe glob! 🔥❤️; Ești minunată fără make-up! 💖; Spectaculoasă!; Frumusețe naturală!; Ce chip frumos!; Asta înseamnă să fii frumoasă; Velea, ești un norocos! 😂”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postărilor Antoniei.

Citeste si: Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia! Cum arată inelul de logodnă

Așa arată Antonia nemachiată!
Așa arată Antonia nemachiată![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Potrivit declarațiilor pe care le-a făcut de-a lungul timpului, Antonia apelează destul de frecvent la tratamente de îngrijire a tenului, la proceduri de curățare, hidratare, dar și la tratamentul PRP: „Singura procedură pe care am făcut-o la nivelul feței este PRP, tratament ce constă în hidratarea feței. Nimic altceva ce nu ar fi recomandat la 30 de ani. Din contră, cred că tre­buie să învățăm să începem devreme să avem grijă de te­nul nostru prin proceduri de genul PRP, ca să prevenim.

Să nu ajungem să ne panicăm la o vârstă înaintată, când te spe­rii că îți «cade fața». Bineînțeles, totul făcut cu control și simț de răspundere”, spunea Antonia.

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă de la sfârșitul anului 2012. Artiștii au împreună doi copii, pe Dominic, în vârstă de 7 ani, și Akim, în vârstă de 5 ani. Dintr-o căsnicie anterioară, frumoasa Antonia mai are o fiică, pe nume Maya, în vârstă de 11 ani.

Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

Așa arată Antonia nemachiată!
Așa arată Antonia nemachiată![Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Alex Velea, prima reacție după incidentul dintre Zanni și Elena Marin: „Nu susțin genul ăsta de limbaj”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies