Arta modei la KASTA MORRELY FASHION WEEK 2016 toamna/iarna


În perioada 10-12 noiembrie, la Centrul de Evenimente AGORA Iaşi, s-a desfăşurat ediţia toamnă/iarnă a Festivalului Internaţional Kasta Morrely Fashion Week 2016.

După cum este binecunoscut de toţi profesioniştii domeniului industriilor creative, Festivalul Kasta Morrely Fashion Week a aniversat 10 ani de la legalizarea ocupaţiei de Manechin mulţumită proiectului de cercetare ieşean Kasta Morrely.În această toamnă pe podiumul festivalului Kasta Morrely Fashion Week şi-au lansat noile colecţii designeri de renume din Azerbaijan, Bulgaria, Grecia, Liban, Moldova, Muntenegru, Olanda, Portugalia şi România.De la Iaşi Casa de Modă NANETTE a deschis a doua seară Kasta Morrely Fashion Week cu ultima sa colecţie de rochii de mireasă şi de seară. De 24 de ani creaţiile designerului Alina Dincă Puşcaşu sunt prezentate la expoziţiile şi show-urile de modă din România cât şi în capitale ale modei precum Paris, Milano, Dusheldorf, transmiţând astfel o parte din creativitatea poporului român peste hotare.Brandul ieşean EDITH VAL COUTURE a continuat seara cu lansarea colecţiei 2017 "Secret Garden" inspirată din formele şi culorile florilor. Rochiile deosebit de elegante s-au impus în scurt timp pe piaţa modei prin calitatea materialelor, a finisajelor şi designul unic adaptat la personalitatea fiecărei femei.În premieră pe un podium profesionist al modei, Compania MARELBO şi-a prezentat colecţia de sezon. Marelbo s-a înfiinţat în anul 1994, dar producţia de pantofi a început încă din anul 1984. Cu 47 de magazine în toate oraşele mari din România, compania deţine peste 620 de angajaţi. Toată încălţămintea produsă este din piele naturală şi este comercializată la preţuri de producător.A doua seară a festivalului a continuat cu prezentarea unei colecţii plină de personalitate şi culoare, intitulată "Sent of a woman" a designerului MEGI PETKOVA din Bulgaria.
Scopul acestui designer este ca fiecare femeie care îi alege creaţiile să poarte nu doar o  rochie ci şi un zâmbet, cu stil şi eleganţă.

Brandul cultural KASTA  MORRELY KIDS a prezentat un moment artstic de Teatru de Modă "Universul Copilăriei". Teatru de Modă este un nou concept artistic de învăţare non-formală, marcă înregistrată  Kasta  Morrely.Atelierul de creaţie vestimentară VELVET QUEEN din Botoşani a ales Kasta Morrely Fashion Week pentru lansarea primei sale colecţii fashion.
Ţinutele elegante Velvet Queen sunt lucrate cu o atenţie deosebită la detalii, iar materialele sunt de o calitate foarte bună, variate, de la furnizori locali şi străini.

PROMESSE BY SANDA, din Rep. Moldova a prezentat ultima colecţie ready to wear. Cu accente office, elegante, colecţia este potrivită pentru orice doamnă sau domnişoară stilată care doreşte să se impună prin eleganţă la birou, în activităţile business sau în momentele importante din viaţa sa.

Încheierea celei de-a doua seri a Festivalului Kasta Morrely Fashion Week a fost realizată de celebrii designeri din Grecia, CHRIS AND TONIA. Brandul şi-a prezentat colecţiile în ultimii ani şi la Săptamâna Modei din Atena, în acest sezon alegând pentru lansarea noii colecţii podiumul internaţional Kasta Morrely Fashion Week.

Scopul Festivalului Kasta Morrely Fashion Week este reînvierea tradiţiei de mondenitate high-class care a făcut din Iaşi prima capitala culturală a României, promovarea rolului important în dezvoltarea comunităţii pe care îl au industriile creative, cetăţenia activă şi voluntariatul.

Organizator: Asociaţia culturală Kasta Morrely
Co-Organizator: Primăria Municipiului Iaşi
Fotograf oficial: Marooni
Partener Principal: BETTY ICE
Parteneri: Stra-Rom, Kolos Group, Giorgio Graesan by Decor Line
Hairstyle cu produsele: Z.One Concept, Make-up: Victoria Terenti Beauty School
www.kastamorrelyfashionweek.com


Abonează-te pe

Citește și:

Româncele vor ieși mai repede la pensie! Ce categorie este vizată și de când se aplică regula

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit? Cum au fost surprinși cei doi

Horoscop 20 MAI 2022. Află ce zodie este mai atentă la detalii

Despre capcane mentale si cum sa scapi de ele

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop chinezesc 18 MAI 2022. Află ce zodie este cu gândul la trecut

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri