„Are o funcție foarte importantă.” Mariana Moculescu este în culmea fericirii. Bruneta s-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr decât ea cu zece ani

„Are o funcție foarte importantă.” Mariana Moculescu este în culmea fericirii. Bruneta s-a îndrăgostit de un bărbat mai tânăr decât ea cu zece ani

După 23 de ani de la divorțul de Horia Moculescu, Mariana Moculescu simte din nou fiorii iubirii, dar de data aceasta, pentru un bărbat mai tânăr decât ea cu zece ani.

Fosta soție a compozitorului a făcut o dezvăluire surprinzătoare, mărturisind că s-a îndrăgostit de un bărbat cu 10 ani mai tânăr. Iată care au fost începuturile relației lor și cum s-au cunoscut.

Citește și: Cine este Mariana Moculescu. „Am câștigat, în nici o lună de când m-am înscris, aproape 800 de euro!”

Mariana Moculescu este în culmea fericirii

După divorțul lor, Mariana ș i Horia Moculescu au mers pe drumuri separate. Cu toate acestea, Mariana nu a renunțat la speranța de a-și găsi iubirea și așa s-a și întâmplat.

De-a lungul anilor, fosta soție a compozitorului a încercat să ofere iubirii o nouă șansă, dar toate eforturile ei au fost zadarnice.

Bărbații din viața ei nu au făcut-o cea mai fericită persoană, motiv pentru care toate s-au terminat. Se pare că acum lucrurile stau cu totul altfel, deoarece Mariana Moculescu s-a îndrăgostit de bărbatul ideal pentru ea.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

În cadrul unei emisiuni TV, bruneta a declarat că este împreună cu un bărbat cu zece ani mai tânăr decât ea care se comportă cu ea exact așa cum merită și îi face toate poftele.

Cei doi s-au cunoscut, după ce Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți, cu mai mult timp în urmă.

„Este o personalitate din România, nu pot să divulg, are o funcție foarte importantă într-un alt oraș decât București, a început după ce mi-am deschis OnyFans-ul.

M-a văzut pe Instagram și a făcut rost de numărul meu de telefon, nici nu este greu, mi-a dat mesaj, a trebuit să ne întâlnim. Nu m-am dus la întâlnire, a mai trecut o perioadă, iar am primit mesaje, dar ce mesaje, ce finețe. Și nu m-am dus nici la a doua întâlnire, dar noi ne împrieteneam foarte tare prin videocall. A treia oară trebuia să ne întâlnim, dar s-a întâmplat de așa natură încât nu am ajuns.
S-a supărat atunci, fusese gentleman și eu să-i răspund cu lipsa...
Este cu 10 ani mai tânăr, e la modă acum. Este foarte generos din toate punctele de vedere. De vreo două luni suntem împreună, dar ne-am văzut o singură dată, în rest doar prin video și mesaje", a declarat Mariana Moculescu.

 Mariana Moculescu este în culmea fericirii.

Mariana Moculescu este în culmea fericirii.

[Sursa foto: Facebook]

Ce a spus Mariana Moculescu despre fostul ei soț, la două decenii de la divorț

Chiar dacă au trecut 23 de ani de la despărțirea dintre ea și fostul soț, Mariana Moculescu admite că celebrul compozitor ocupă un loc special în inima ei.

Citește și: “Ea s-a chinuit și mi-a salvat viața“ Helmut Duckadam a fost la un pas de moarte! Legenda fotbalului românesc a povestit momentul în care și-a revenit din comă- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Cu toate în trecut relația lor a fost marcată de tensiuni, controverse și dispute, acest aspect nu împiedică vedeta să recunoască că niciun alt bărbat din viața ei nu a reușit să-l înlocuiască cu adevărat pe Horia Moculescu.

„Eu și Horia am avut o compatibilitate la pat foarte bună. A fost bărbatul cu care eu m-am simțit bine în pat. Aș fi rămas cu el, dacă nu era vulcanic. L-am apreciat foarte mult. Cred că de aceea nu am mai avut ochi cu adevărat pentru niciun alt bărbat. Horia Moculescu a fost etalon. Horia m-a format și sexual, eram tânără pe atunci. Eu cred, în adâncul sufletului, că nici el nu m-a uitat, că am rămas în amintirea lui. Dacă ar sta să se gândească el cu înțelepciunea lui matusalemică, și-ar da seama că am fost una dintre cele mai minunate femei din viața lui. Datorită mie o are pe Nidia (n.r. fiica lor). Ce ar fi fost viața lui fără Nidia? Eu și Horia mai vorbim, ne mai felicităm de zilele noastre de naștere, m-a și împrumutat cu bani, la nevoie", spunea Mariana Moculescu într-un interviu recent, pentru playtech.ro.

 Mariana Moculescu este în culmea fericirii.

Mariana Moculescu este în culmea fericirii.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Fostul iubit al Marianei Moculescu, pregătit de Survivor România! Cristi Marin s-a înscris deja la celebrul show de supraviețuireCitește și:

„Este o persoană cunoscută și foarte puternică, dar mă face fericită și mă simt iubită.” Mariana Moculescu se iubește cu un politician mai tânăr decât ea cu 10 ani. Cine este iubitul Marianei Moculescu

Cine este Horia Moculescu. „Muzica și fiica mea sunt cele două pasiuni pe care le mai am”

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies