Are cancer! Celebrul actor a transmis un mesaj disperat, chiar înainte de operație

Constantin Zamfirescu gogoasa traznitii
Actorul Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancer

Celebrul actor care îl interpretează pe „Costel Gogoașă” în „Trăsniții”, Constantin Zamfirescu, a fost diagnosticat cu cancer și, cu doar câteva momente înainte de operație, a realizat un apel disperat către internauți.

Constantin Zamfirescu, actorul care îi dă viață lui „Costel Gogoașă” în „Trăsniții” de mai bine de zece ani, trece prin clipe dificile. Ne-a redat tuturor fericirea și ne-a făcut să râdem ori de câte ori am urmărit faimosul serial, iar acum are nevoie de ajutorul nostru pentru că, din păcate, Universul nu a fost blând cu „Gogoașă”, iar Constantin Zamfirescu a fost diagnosticat cu cancer.

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre cum a trecut peste diagnosticul de cancer: „A fost cel mai greu moment”

Mai mult, actorul urmează să treacă printr-o intervenție chirurgicală extrem de grea, iar pentru a reuși să depășească acest moment cu bine, Constantin Zamfirescu, interpretul lui „Gogoașă”, a realizat o declarație înduioșătoare pe rețelele sale de socializare, rugându-i astfel pe prietenii săi virtuali să îl ajute: are nevoie de sânge.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă.

Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a făcut anunțul teribil! „Are cancer”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.

Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.

Sunt deja internat, iar luni voi fi operat.

Și sunt mulți ca mine care au nevoie.

Eu am A2.”, a transmis Constantin Zamfirescu, ”Gogoașă” din „Trăsniții” pe contul său de Facebook.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante- stirilekanald.ro

Citeste si: Cristina Ich este devastată după ce a primit o veste cumplită din partea unei persoane dragi: „A reapărut cancerul meu urât”

Constantin zamfirescu cancer gogoasa traznitii
Gogoașă din trăzniții, pe numele său real Constantin Zamfirescu, a fost diagnosticat cu cancer, după ce a suferit un AVC.[Sursa foto: Facebook Constantin Zamfirescu]

Înainte să fie diagnosticat cu cancer, Constantin Zamfirescu a suferit un accident vascular

De asemenea, din nefericire pentru îndrăgitul actor, aceasta nu este prima problemă de sănătate pe care este nevoit să o depășească.

Pozitiv și glumeț ca de obicei, Constantin Zamfirescu a povestit în neumărate rânduri despre problemele care l-au îngenuncheat de-a lungul vieții.

Încă de când era copil, acesta a trecut prin clipe dificile din cauza unul accident vascular. De atunci, „Gogoașă” a recunoscut că nu s-a recuperat complet și că, din păcate, a rămas cu un handicap pe care va fi nevoit să îl accepte până la finalul vieții.

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău.”, a dezvăluit „Gogoașă”, Constantin Zamfirescu, cu ceva timp în urmă.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Revolta virusologilor din Germania împotriva celor care susţin imunizarea în masă: „Este lipsită de etică”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Maria Andria este devastată! Tânăra a pierdut sarcina: „Te doare sufletul”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies