„Ar trebui să se impună”. Bianca Mitroi, mesaj pentru iubita lui Sorin. Ce i-a transmis fosta concurentă din „Casa Iubirii” Nicoletei


Fosta concurentă de la „Casa Iubirii” a vorbit despre relația pe care o are Sorin cu Nicoleta, dar și despre apropierea acestuia de Natalia.


In articol:

Bianca Mitroi a fost prima concurentă eliminată din acest sezon al emisiunii matrimoniale, dar chiar și așa a avut destul timp să intre în inimile telespectatorilor. Invitată la „ Culisele Iubirii ”, tânăra a vorbit despre Sorin, băiatul pe care l-a plăcut încă din prima zi în competiție.

Citeste si: “Casa iubirii”, primul loc în inimile românilor!

Bianca Mitroi, mesaj pentru iubita lui Sorin

Bianca Mitroi, mesaj pentru iubita lui Sorin

[Sursa foto: Instagram]

Ce simte acum Bianca Mitroi pentru Sorin?

De fiecare dată când a avut ocazia, tânăra a recunoscut că a ținut foarte mult la Sorin și că a fost întotdeauna deschisă pentru a-l cunoaște. Odată cu eliminarea ei din show, drumurile lor s-au separat, iar acum băiatul se află într-o relație cu altcineva.

„Parcă mă îndepărtam de Sorin fără ca eu să-mi dau seama, văzând apropierile dintre el și Natalia mai întâi, apoi cu Nicoleta. În general mi se întâmplă chestia asta. Când văd un om că se apropie de altcineva, nu mai pot să mai fiu acolo cu sufletul. Mă îndepărtez fără să îmi dau seama și e bine. Eu am observat că el își dorea mai mult să formeze un cuplu cu Natalia, decât ea și eu chiar o apreciez și vreau să o felicit că nu a făcut nimic forțat.

Sorin mi s-a părut mult prea insistent cu ea. Trebuia să înțeleagă că nu se poate”, a declarat Bianca Mitroi în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube WOWnews

Citeste si: „Îmi dă încredere în noi”. Odeh, primele dezvăluiri după descalificarea din Casa Iubirii. Ce se întâmplă între el și Grațiela

Bianca Mitroi, mesaj pentru iubita lui Sorin

Bianca Mitroi, mesaj pentru iubita lui Sorin

[Sursa foto: Instagram]

Ce mesaj i-a transmis Bianca Mitroi Nicoletei, actuala iubită a lui Sorin

Bianca Mitroi nu pare deranjată de faptul că Sorin și-a găsit fericirea în brațele altcuiva și chiar o consideră pe iubita lui ca fiind o femeie extrem de frumoasă și matură.

„Nicoleta e o femeie frumoasă, spun femeie pentru că majoritatea sunt încă fetițe acolo în casă, în afară de Bianca să zic.

Pe restul le consider mai imature. Am observat că este o persoană calmă, caldă, probabil că ar trebui să se impună un pic mai mult. Nu știu dacă în fața lui Sorin, dar în general, la oamenii din jurul ei. Cred că se potrivesc cei doi, seamănă așa. Există un oarecare regret că nu am avut o relație cu Sorin, dar este și un semn că a fost mai bine așa”, a mărturisit Bianca Mitroi.


Abonează-te pe

Citește și:

Când va avea loc marea finală „Casa Iubirii” și la ce sumă se ridică premiul

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

„Am vrea să ne mutăm aici”. Grațiela și Odeh au mari planuri de viitor împreună! Unde se află cei doi foști concurenți de la „Casa Iubirii”

„Pare că ați consumat foarte mult alcool” Andreea Mantea a fost oprită în trafic de polițiști

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri