Apeleaza la botox pentru a se mentine tinere! Monica Iagar s-a dat pe mana esteticianul Dana Miricioiu pentru a-si stearge ridurile de expresie!


Saptamana trecuta, medicul estetician Dana Miricioiu a organizat un eveniment la clinica ei, la care au participat si cateva dintre clientele importante, unele dintre ele persoane foarte cunoscute.

 

Ruxandra Dragomir si Monica Iagar au venit primele si, dincolo de petrecere, au vrut sa isi faca si mici interventii la fata! Doamnele au recurs la “operatiunea urgenta” de stergere a ridurilor de pe frunte si din zona ochilor, apoi s-au distrat de minune alaturi de alte vedete prezente la fata locului.
Bianca Ionita a apelat si ea la un truc de infrumusetare, la fel si Cristina Cioran.
La eveniment, si-au mai facut aparitia si barbati precum Tandarica sau Norris Mageanu, care insa nu si-au facut nicio interventie la ten, ci au vrut doar sa onoreze invitatia prietenei lor Danei Miricioiu si sa vorbeasca despre frumusete fara prejudecati.

Ruxandra Dragomir si Monica Iagar au venit primele si, dincolo de petrecere, au vrut sa isi faca si mici interventii la fata! Doamnele au recurs la “operatiunea urgenta” de stergere a ridurilor de pe frunte si din zona ochilor, apoi s-au distrat de minune alaturi de alte vedete prezente la fata locului.Bianca Ionita a apelat si ea la un truc de infrumusetare, la fel si Cristina Cioran. La eveniment, si-au mai facut aparitia si barbati precum Tandarica sau Norris Mageanu, care insa nu si-au facut nicio interventie la ten, ci au vrut doar sa onoreze invitatia prietenei lor Danei Miricioiu si sa vorbeasca despre frumusete fara prejudecati.


Abonează-te pe

Citește și:

Trucuri magice pentru un cozonac pufos. Va arăta la fel ca în fotografiile celor mai mari bucătari

Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran a fost luat cu duba și dus la secția de poliție. Declarațiile lui Alex Dobrescu

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Sfatul zilei din 8 decembrie. O zodie se va simți ofensată

Zodiac 8 decembrie 2022. Află ce zodie trebuie să ia o decizie rapidă în dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Celebra rețetă de Banana Bread, bună indiferent de sezon
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri