Anunț de ultim moment! Tinerii din România vor primi lunar vouchere de 150 de lei

Anunț de ultim moment! Tinerii din România vor primi lunar vouchere de 150 de lei
Anunț de ultim moment! Tinerii din România vor primi lunar vouchere de 150 de lei

Tinerii din România, care sunt considerați sportivi de performanță, vor avea parte de vești foarte bune. Ei vor beneficia în fiecare lună, de vouchere în valoare de 150 de lei. Iată care sunt condițiile pe care trebuie sa le îndeplinească pentru a se încadra.

Elevii care sunt considerați sportivi de performanță vor beneficia în fiecare lună de un ajutor de 150 de lei. Copiii și juniorii legitimați la structurile sportive, care fac sport, cu scopul de a participa la competiții sportive naționale și internaționale vor fi cei care vor beneficia de aceste tichete.

Citește și: Anunțul mult așteptat de milioane de pensionari! Se oferă o sumă de bani în valoare de 1.400 de lei

Vouchere lunare de 150 de lei pentru tinerii din România

Guvernul vrea să ajute sportivii talentați să își continue dezvoltarea fără a fi nevoiți să renunțe la pasiunile lor. Ei furnizează vouchere lunare în valoare de 150 de lei, care vor ajuta la sprijinirea dezvoltării sportului de performanță în România și la formarea de noi talente.

Aceste vouchere ar fi trebuit să fie oferite din anul acesta, dar măsura a fost amânată și se vor da începând cu anul 2024.

Voucherele lunare de 150 de lei oferite lunar pentru tinerii considerați sportivi de performanță ar fi trebuit

Pentru ce poate fi folosită suma de bani primită de la stat

Suma de bani primită de la stat poate folosită doar pentru anumite cheltuieli legate de activitatea sportivă cum ar fi:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

-achiziționarea de articole sportive și echipamente sportive specifice disciplinei practicate;

-transportul sportivilor între localitățile din țara noastră;

-achiziționarea de suplimente nutritive;

-recuperare medicală.

Tinerii din România au parte de vești bune
Tinerii din România au parte de vești bune[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Românii ar putea să primească vouchere noi în valoarea a cinci salarii

Potrivit anunțului făcut de Ministerul Justiției, românii ar putea să primească vouchere noi în valoarea a cinci salarii.

„Ministerul Justiției a inițiat astăzi, 3 februarie 2023, procedura de consultare publică a Proiectului de H.G. privind aprobarea Metodologiei de emitere, distribuire și decontare a voucherelor destinate victimelor infracțiunii, pentru stabilirea cuantumului acestora, precum și a criteriilor de selectare a entităților publice și private înrolate în mecanismul de acordare și pentru completarea Hotărârii Guvernului nr.

652/2009 privind organizarea şi funcționarea Ministerului Justiției. Proiectul operaționalizează prevederile Legii nr. 230/2022 de consolidare a ANABI, prin care a fost instituit Mecanismul naţional de susţinere a prevenirii criminalităţii, un fond care reutilizează în interes social activele confiscate în cadrul procesului penal. Conform proiectului, victimele infracțiunilor pot solicita un avans din compensația financiară sub formă de voucher pentru acoperirea nevoilor urgente, în limita unei sume echivalente cu 5 salarii de bază minime brute pe țară.
Voucherele vor fi acordate într-un termen de cel mult 72 de ore de la aprobarea cererii. Introducerea acestui mecanism de compensare, sub formă de vouchere, va contribui la simplificarea acoperirii nevoilor urgente ale victimelor, de tipul cheltuielilor de hrană, cazare, transport, medicamente, materiale sanitare etc. Prin acest proiect este stabilită metodologia necesară pentru emiterea, distribuirea și decontarea acestor vouchere”
, a transmis Ministerul Justiției pe Facebook.

Tinerii din România au parte de vești bune
Tinerii din România au parte de vești bune[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Informația momentului pentru persoanele cu pensii până în 2.000 de lei! Guvernul a confirmat oferirea unei sume de bani de la stat

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Statul oferă ajutoare în valoare de 4.300 lei pentru milioane de români

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies