Antonia Nae, o tanara de 23 de ani, invitata la London Fashion Week! Designerul roman creeaza rochii de senzatie, lucrate complet manual


Antonia Nae este un nume necunoscut pentru cei mai multi dintre noi. Tanara designer face insa senzatie la Londra, unde a participat la numeroase evenimente, iar in februarie isi va prezenta colectia la London Fashion Week.

 

Tanara a terminat anul acesta facultatea de Fashion din Londra, iar colectia ei de absolvire a impresionat pe toata lumea. Ea a participat, in vara, la “London graduate fashion week” si a castigat primul loc la “Lipsy the best red carpet dress award competition” cu o rochie neagra, realizata complet manual. Designerul a castigat atunci ravnitul trofeu in cadrul unei competitii unde au participat circa 1.000 de elevi din scolile de fashion.
In scurt timp, numele Antonia Nae a fost pe buzele tuturor, iar rochia sa a fost prezentata in cele mai importante reviste de moda din Marea Britanie. A urmat o perioada in care, tanara romanca a avut mai multe proiecte. In februarie, ea va participa la London Fashion Week, unde vrea sa prezint o noua colectie.
“Saptamana trecuta am participat la cel mai mare eveniment din Regatul Unit pentru Fashion & Beauty, un festival de 5 zile care se numeste "The Clothes Show". Am mai avut un eveniment la Palatul Parlamentului (Big Ben) in noiembrie, care a fost parte din Graduate Fashion Week si unde am fost desemnata unul dintre cei mai buni 5 absolventi din UK ai anului. M-am simtit foarte onorata si fericita sa prezint acolo si sa fiu inconjurata de personalitati si celebritati din lumea modei”, ne-a povestit Antonia.
Tanara de 23 de ani a colaborat deja cu mari case de moda si a lucrat rochii chiar si pentru celebritati, precum Oprah Winfrey si Catherine, Ducesa de Cambridge.
Antonia spera insa ca intr-o zi isi va putea face propria sa afacere in domeniul modei.

Tanara a terminat anul acesta facultatea de Fashion din Londra, iar colectia ei de absolvire a impresionat pe toata lumea. Ea a participat, in vara, la “London graduate fashion week” si a castigat primul loc la “Lipsy the best red carpet dress award competition” cu o rochie neagra, realizata complet manual. Designerul a castigat atunci ravnitul trofeu in cadrul unei competitii unde au participat circa 1.000 de elevi din scolile de fashion.In scurt timp, numele Antonia Nae a fost pe buzele tuturor, iar rochia sa a fost prezentata in cele mai importante reviste de moda din Marea Britanie. A urmat o perioada in care, tanara romanca a avut mai multe proiecte. In februarie, ea va participa la London Fashion Week, unde vrea sa prezint o noua colectie.“Saptamana trecuta am participat la cel mai mare eveniment din Regatul Unit pentru Fashion & Beauty, un festival de 5 zile care se numeste "The Clothes Show". Am mai avut un eveniment la Palatul Parlamentului (Big Ben) in noiembrie, care a fost parte din Graduate Fashion Week si unde am fost desemnata unul dintre cei mai buni 5 absolventi din UK ai anului. M-am simtit foarte onorata si fericita sa prezint acolo si sa fiu inconjurata de personalitati si celebritati din lumea modei”, ne-a povestit Antonia.Tanara de 23 de ani a colaborat deja cu mari case de moda si a lucrat rochii chiar si pentru celebritati, precum Oprah Winfrey si Catherine, Ducesa de Cambridge.Antonia spera insa ca intr-o zi isi va putea face propria sa afacere in domeniul modei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Ella de la Puterea dragostei, adevărul dureros despre părinții săi! De ce nu i-a vizitat în ultimele săptămâni

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri