Andy are iubită acasă!? Aşa arată femeia de care tânărul a fost îndrăgostit!


Andy de la Puterea Dragostei are iubită acasă!? Aşa arată femeia de care concurentul a fost îndrăgostit!


In articol:

Andy de la Puterea Dragostei şi Andreea Oprică! Iată o pereche la care nu s-ar fi gândit niciun telespectator al emisiunii Puterea Dragostei. Şi cu toate acestea, cei doi concurenţi au o chimie imposibil de ignorat.

În ultimele săptămâni, colegele din casă i-au spus protagonistei noastre că tânărul nu o să aibă niciodată o relaţie serioasă cu ea, acesta preferând urmaşele Evei cu alte caracteristici fizice.

Citeste si: Bernadett, sexy şi senzuală în braţele unui solist cunoscut! Imaginile care l-au scos din minţi pe Philip!

Andy are iubită acasă!? Uite cum arată femeia de care a fost îndrăgostit!

Roxana este foarte înaltă şi are un chip fără cusur, iar o altă fostă iubită a lui Andy este o brunetă foarte frumoasă şi planturoasă care are peste 30 de ani, dar este extrem de sexy.

Gurile rele susţin că protagonistul nostru păstrează legătura şi astăzi cu femeia respectivă, pe care o puteţi vedea în pozele noastre, dar şi că fosta l-ar aştepta încă, fiind îndrăgostită până peste cap de el...Dar, repetăm, sunt doar zvonurile gurilor rele, deci nu trebuie să vă luaţi după ele.

Andreea Pirui a fost îndrăgostită de Andy!?

Sursele noastre din casă susţin că Marius nu este deloc încântat de întoarcerea lui Andy în casa Puterea Dragostei. Tânărul a povestit, chiar după ce a părăsit Istanbului, în urmă cu mai bine de şase luni, că blonda l-a asaltat cu mesaje, care mai de care mai îndrăzneţe.

Citeste si: Andreea Pirui, filmuleţe indecente cu ea?! Ce spune blonda despre imaginile compromiţătoare?

Contactat telefonic de jurnalişti, concurentul de la Puterea Dragostei a fost discret în declaraţii, dar a recunoscut că a avut o legătură cu Andreea.

"Am discutat, este adevărat. Ea mi-a dat la început o serie de mesaje, însă nu se pune problema unei relaţii. Dar niciodată să nu spui niciodată", a conchis tânărul lăsând să se înţeleagă că nu i-a displăcut controversata blondă.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum arăta Mariana de la Puterea dragostei înainte de a fi cunoscută! Cu multe kilograme în plus, fosta concurentă este de nerecunoscut

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Andreea Pirui, imagini incredibile cu blonda! Marius nu suportă să vadă aceste filmări!

Cătălin de la Puterea Dragostei, scandal monstru pentru Ligi! Uite de ce s-a enervat!

Mai mulți concurenți de la Puterea dragostei, surprinși în oraș în timpul pandemiei: „Dar vouă chiar nu vă este rușine?”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să faci acasă măști naturale pentru orice tip de păr

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri