Andrei o place pe Mariana în secret la Puterea Dragostei?


Concurenții de la Puterea Dragostei sunt de părere că Andrei o place în secret pe Mariana, deși este într-o relație cu Aya. Ce se întâmplă, de fapt?


In articol:

Certurile continuă la Puterea Dragostei, iar protagonisul este chiar Andrei despre care concurenții cred că este îndrăgostit în secret de Mariana. 

Andrei o place pe Mariana în secret la Puterea Dragostei?

Andrei și Aya formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei și chiar dacă cei doi au mai trecut prin certuri și despărțiri, au reușit să vorbească și să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Cu toate acestea, ceilalți concurenți îl suspectează pe bărbat de faptul că ar plăcea-o în secret pe Mariana și nu ar spune absolut nimic despre aceste sentimente.

Citeste si: Mariana, dezvăluiri fără perdea despre Andrei la Puterea Dragostei: "Femeia pe care ai cerut-o în căsătorie chiar aici în Istanbul"

mariana puterea dragostei
Mariana neagă că ar fi ceva între ea și Andrei[Sursa foto: Instagram Mariana Danilenco]

În ediția de joi, Mariana a negat faptul că Andrei ar avea sentimente pentru ea, deși concurentul a decis la un moment dat să ia loc pe canapea chiar lângă fosta iubită a lui Cristian Comănici.

După relația cu Cristian Comănici, Mariana nu s-a mai îndreptat către niciun bărbat din casa Puterea Dragostei, însă orice concurent nou intrat în casă pare că are ochi și pentru ea.

Citeste si: Andrei Ciobanu si Marilena de la Survivor formează un cuplu

După eliminarea de la Puterea Dragostei, Cristian Comănici a mărturisit că i-ar plăcea să rămână prieten cu Mariana pentru totdeauna, chiar dacă n-ar putea fi niciodată într-o relație de iubire.

mariana si aya
Mariana și Aya sunt cele mai bune prietene de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram Mariana Danilenco]

”Cred că ăsta e cel mai mare regret al meu, că am lăsat-o acolo, și mi-e greu să vorbesc despre acest lucru. Sper să câștige această competiție, merită din suflet. Eu vorbesc cu toți cei cu care am vorbit în casă, într-adevăr, nu foarte des, dar vorbim. Oamenilor care mi-au fost aproape, le-am spus de la bun început că vor fi lângă mine, eu o să păstrez legătura cu toți cei care mi-au fost dragi în competiție.

Nu pot să vorbesc. Nu pot să vorbesc, vă spun sincer. Asta este. Am avut o relație și cu Nadia, o încercare, dar cred că a fost mai mult o scăpare, am vrut să scap de suferința prin care treceam", a declarat Cristian Comănici. 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Rus, fostă concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, prima apariție cu noul iubit fotbalist

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

Alexandra își îndreaptă armele către Aya la Puterea Dragostei: "Aici ai stat cu el, acasă l-ai fugărit!"

Sonny Flame, fostul concurent de la Survivor România, și soția sa, Lena Preda, s-au despărțit?

Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au împăcat

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ELIZA NATANTICU, soția lui Cosmin Natanticu. Biografie: data nașterii, carieră, căsătorie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri