Andrei Duban o dă în judecată pe sora lui Ghiță. Scandal mare după Survivor România!


Ramona, sora lui Ghiță, a atacat-o dur pe Grațiela Duban după Survivor România, în cadrul emisiunii FanArena, iar Andrei Duban e pregătit să o dea în judecată.


In articol:

Sora lui Ghiță a atacat-o dur pe Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, în cadrum emisiunii FanArena.

Aceasta a explicat că nu poate știi ce s-a întâmplat cu adevărat între Grațiela și Ghiță, dar a atacat-o dur pe soția actorului Andrei Duban din cauza declarațiilor pe care le-a făcut, când a părăsit competiția.

Citeste si: Publicul a decis! Sonny Flame a parasit competitia Survivor Romania!

„Nu știu ce i-a făcut Grațiela, i-a spălat creierul acestui copil,” a declarat sora lui Ghiță, în cadrul emisiunii FanArena.

”Grațiela a făcut niște acuzații foarte grave despre Ghiță, în privința femeilor, lăsând să se înțeleagă niște lucruri neadevărate, lucruri ce i-au adus numai comentarii urâte pe adresele de socializare. Nu știu ce discuții, ce au făcut ei acolo, dar nu este nimic adevărat. Ghiță nu știe ce a afirmat ea la plecare la adresa lui(…) Nu știu nici ce s-a întâmplat cu ei în competiție, dar dacă Grațiela l-a lăsat pe Ghiță să se apropie de el acolo, cinste lui, că e bărbat, despre ea nu am cuvinte bune”, a continuat sora lui Ghiță, de la Survivor România.

survivor românia, andrei duban, grațiela duban, sora lui ghiță, ghiță survivor românia
survivor românia, andrei duban, grațiela duban, sora lui ghiță, ghiță survivor românia

Citeste si: Sora lui Ghiță de la Survivor România despre dezvăluirea făcută de Grațiela Duban ”Nu știe ce a afirmat ea”

Grațiela Duban a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ghiță! Soțul ei, Andrei Duban, este pregătit să o dea în judecată pe Ramona, sora concurentului de la Survivor România

Grațiela Duban a avut tot timpul doar cuvinte de laudă la adresa lui Ghiță, inclusiv după ce a părăsit competiția Survivor România.

Totodată, actrița îl consideră pe fostul său coechipier fratele său mai mic și a mărturisit că e convinsă de capacitățile lui Ghiță, motiv pentru care acesta se va descurca foarte bine la Survivor România și de acum în colo.

„Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. RECOMANDĂRI Tratați cu decență de străini, ignorați și înghesuiți cu bagajele, în țară. Cum a călătorit un grup de români spre casă în timpul pandemiei   Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nicio femeie. Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice”, a dezvăluit Grațiela Duban la FanArena.

survivor românia, andrei duban, grațiela duban, sora lui ghiță, ghiță survivor românia
survivor românia, andrei duban, grațiela duban, sora lui ghiță, ghiță survivor românia

Andrei Duba, însă, nu a fost de acord cu comentariile Ramonei, sora lui Ghiță, motiv pentru care a amenințat că o va da în judecată.

”Cred că se va alege cu un mic proces. Nu este normal ce spune doamna”, a declarat Andrei Duban, soțul Grațielei.

Citeste si: Declarația care aruncă în aer cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! ”Doar el o iubește”! Un războinic a spus tot adevărul!


Abonează-te pe

Citește și:

Declarația care aruncă în aer cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! ”Doar el o iubește”! Un războinic a spus tot adevărul!

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

Gratiela Duban: „Simt nevoia sa mananc in continuare orez...”

Publicul a decis! Sonny Flame a parasit competitia Survivor Romania!

Survivor România. Asiana, geloasă pe relația Elenei cu Sony Flame! ”E mai bine să dormi cu Sony!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Structura unui interviu de angajare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri