Andrei Duban o dă în judecată pe sora lui Ghiță. Scandal mare după Survivor România!


Ramona, sora lui Ghiță, a atacat-o dur pe Grațiela Duban după Survivor România, în cadrul emisiunii FanArena, iar Andrei Duban e pregătit să o dea în judecată.


In articol:

Sora lui Ghiță a atacat-o dur pe Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, în cadrum emisiunii FanArena. Aceasta a explicat că nu poate știi ce s-a întâmplat cu adevărat între Grațiela și Ghiță, dar a atacat-o dur pe soția actorului Andrei Duban din cauza declarațiilor pe care le-a făcut, când a părăsit competiția.

Citeste si: Publicul a decis! Sonny Flame a parasit competitia Survivor Romania!

„Nu știu ce i-a făcut Grațiela, i-a spălat creierul acestui copil,” a declarat sora lui Ghiță, în cadrul emisiunii FanArena.

”Grațiela a făcut niște acuzații foarte grave despre Ghiță, în privința femeilor, lăsând să se înțeleagă niște lucruri neadevărate, lucruri ce i-au adus numai comentarii urâte pe adresele de socializare. Nu știu ce discuții, ce au făcut ei acolo, dar nu este nimic adevărat. Ghiță nu știe ce a afirmat ea la plecare la adresa lui(…) Nu știu nici ce s-a întâmplat cu ei în competiție, dar dacă Grațiela l-a lăsat pe Ghiță să se apropie de el acolo, cinste lui, că e bărbat, despre ea nu am cuvinte bune”, a continuat sora lui Ghiță, de la Survivor România.

survivor românia, andrei duban, grațiela duban, sora lui ghiță, ghiță survivor românia

Citeste si: Sora lui Ghiță de la Survivor România despre dezvăluirea făcută de Grațiela Duban ”Nu știe ce a afirmat ea”

Grațiela Duban a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ghiță! Soțul ei, Andrei Duban, este pregătit să o dea în judecată pe Ramona, sora concurentului de la Survivor România

Grațiela Duban a avut tot timpul doar cuvinte de laudă la adresa lui Ghiță, inclusiv după ce a părăsit competiția Survivor România. Totodată, actrița îl consideră pe fostul său coechipier fratele său mai mic și a mărturisit că e convinsă de capacitățile lui Ghiță, motiv pentru care acesta se va descurca foarte bine la Survivor România și de acum în colo.

„Ghiță este ca fratele meu mai mic. Nu-mi fac griji pentru el. O să se descurce. Știe exact ce are de făcut. Apropierea mea de Ghiță s-a produs într-o noapte în care el mi-a mărturisit un lucru foarte intim despre el. RECOMANDĂRI Tratați cu decență de străini, ignorați și înghesuiți cu bagajele, în țară. Cum a călătorit un grup de români spre casă în timpul pandemiei   Sunt sigură că o să-l facă public în curând, însă pot să te asigur că poate să fie și Miss Univers în fața lui Ghiță, el nu o să se uite la nicio femeie. Nu știu dacă înțelegi ceea ce vreau să zic? Este inofensiv pentru femei. Marea bombă o să vină. O să explice”, a dezvăluit Grațiela Duban la FanArena.

survivor românia, andrei duban, grațiela duban, sora lui ghiță, ghiță survivor românia

Andrei Duba, însă, nu a fost de acord cu comentariile Ramonei, sora lui Ghiță, motiv pentru care a amenințat că o va da în judecată.

”Cred că se va alege cu un mic proces. Nu este normal ce spune doamna”, a declarat Andrei Duban, soțul Grațielei.

Citeste si: Declarația care aruncă în aer cuplul Karina-Andrei de la Survivor România! ”Doar el o iubește”! Un războinic a spus tot adevărul!


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri