Andrei Dascălu și Roxana Ghiță s-au despărțit! Războinicul de la Survivor confirmă: ”Dacă ea nu-mi dă atenție, o s-o caut pe alta”

andrei dascalu declaratii
Andrei Dascălu spune că Roxana Ghiță nu îi mai răspunde la mesaje

Andrei Dascălu vorbește despre relația cu Roxana Ghiță. Ce se întâmplă cu cei doi concurenți de la Survivor România 2021?

După ce Roxana Ghiță s-a despărțit de iubitul ei pentru a fi împreună cu Andrei Dascălu, iată că lucrurile nu au mers cum trebuie între cei doi. Fostul Războinic vorbește despre relația care s-a stricat la doar câteva zile de la confirmare.

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Survivor România 2021 s-au despărțit!

Chiar dacă Roxana Ghiță spunea că lucrurile vor merge perfect în relația cu Andrei Dascălu, având în vedere că cei doi foști concurenți au avut o conexiune specială în Republica Dominicană la Survivor România 2021, iată că lucrurile stau diferit după

câteva zile.

Andrei Dascălu spune că relația cu Roxana Ghiță  este confuză, având în vedere că Războinica nu îi răspunde la mesaje și nu îl mai bagă în seamă.

Citeste si: Elena Marin, despre Jador și Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Cum arată "faimoasa" după şapte luni în junglă

andrei dascalu si maria chitu
Andrei Dascălu și Maria Chițu s-au apropiat în Republica Dominicană[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

”I-am dat mesaj, nu răspunde, nu știu ce se întâmplă, aștept în continuare pentru că așa sunt eu bun, cuminte și-mi place să aștept, dar n-o să mai aștept mult. Ar trebui să răspundă la mesaje că dacă nu o s-o caut pe alta. Vreau gagică. Și dacă ea nu-mi dă atenție, o să caut pe alta până la urmă”, a spus Andrei Dascălu.

Citeste si: Alexandra, dezvăluiri neașteptate despre Aya la Puterea Dragostei! "Știu cine ai fost"

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a menționat că dacă Roxana Ghiță nu-i va da atenție, se va îndrepta spre altcineva pentru că își dorește o relație serioasă.

andrei dascalu despre roxana ghita
Andrei Dascălu și Roxana Ghiță au avut o conexiune în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Andrei Dascalu]

”Da, multă lume întreabă: Ești împreună cu Roxana? Și nu știu ce să răspund, ori da, ori nu, pentru că nu știu. Nu suntem nici prieteni, dar nu suntem nici într-o relație.

Suntem undeva la mijloc. De aia nu pot să răspund oamenilor de acasă daca sunt cu ea sau nu. Exact, exact, nu știu. Trebuie să stau să vorbesc cu ea să lămurim, să vedem ce se întâmplă.

Am fost sau suntem la început de relație. Faza e că ne înțelegeam mai bine înainte decât acum. Nu mai este aceeași conexiune cum era înainte de relație. Plus că nu am mai păstrat așa de mult legătura și nu știu ce se întâmplă”, a declarat Andrei Dascălu.

 Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bianca Comănici este într-o relație? Declarația surprinzătoare care i-a uimit pe toți: „Nu sunt singură!”

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Georgiana Lupu, atac dur la adresa lui Zanni, câștigătorul Survivor România 2021! Cum arată acum artistul

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies