Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor România 2021: "Am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine"


Andrei Dascălu nu se mai ascunde și spune că este într-o relație cu Roxana Ghiță. Ce mărturii face fostul Războinic de la Survivor România 2021?


In articol:

După ce Sindy i-a dat de gol pe Andrei Dascălu și Roxana Ghiță, iată că a venit momentul ca Războinicul să recunoască apropierea de colega sa, care acum i-a devenit și iubită.

Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță de la Survivor România

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu s-au apropiat încă din primele clipe la Survivor România 2021, însă niciunul nu a dorit să meargă mai departe până când competiția nu s-a finalizat.

Iată că acum, după multe zvonuri și păreri venite din toate părțile, Andrei Dascălu confirmă relația cu Roxana Ghiță, însă recunoaște că sunt la început de drum.

Citeste si: Anna Faris și Michael Barrett s-au căsătorit! Actrița a confirmat zvonurile

andrei dascalu
Andrei Dascălu spune că este în perioada de cunoaștere cu Roxana Ghiță[Sursa foto: Instagram Andrei Dascalu]

„Cu Roxana Ghiță prima dată m-am întâlnit înainte de competiție. Am avut o mică discuție și am văzut că din prima am avut o mică conexiune. Ea avusese o relație, eu avusesem o relație și erau multe chestii care s-au legat și pe care le aveam în comun. Apoi am intrat în competiție și cel mai bine m-am înțeles cu Starlin și cu ea.

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, are probleme de sănătate. Ce a declarat Faimosul

Cu ea simțeam nevoia de a mă descărca, simțeam liniștea. Stătea așa calmă și mă ascultă. Cu ea puteam să mă descarc, să îi spun ce am pe suflet. Îi povesteam de familie, îi spuneam că tata a avut niște probleme, îi spuneam ce planuri am eu, aveam cu cine vorbi și o simțeam deschisă și puteam vorbi orice cu ea. Acolo a început o prietenie și am început să ne înțelegem din ce în ce mai bine, de aceea am și început să dormim unul lângă celălalt , a mărturisit Andrei Dascălu.

roxana ghita si andrei relatie
Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au format o relație frumoasă în Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Roxana Ghita]

Andrei spune că nu a avut o relație cu Roxana în competiția din Republica Dominicană, însă acel sărut de care s-a vorbit, a fost adevărat.

„Noi nu am avut o relație în competiție, pur și simplu ne înțelegeam bine. Am avut discuții în care spuneam că poate vom avea ceva împreună, dar după ce se termină competiția. Eu i-am spus pentru ce sunt acolo și ce vreau să fac, nu îmi stătea capul la relație, pur și simplu ne înțelegeam bine și asta a venit de la sine, venea natural.

A fost un sărut în mare, fix inainte ca ea să plece. Dacă era sa inceapa ceva, începea atunci, dar ea a plecat acasă", a povestit Andrei Dascălu.


Abonează-te pe

Citește și:

Denisa Despa a fost gravidă cu gemeni și a pierdut sarcina

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Irisha i-a făcut avansuri lui Marius Crăciun la Survivor România 2021: „Mi-a spus în față...”

Zanni a dat-o de gol pe Roxana Ghiță? Ce spune câștigătorul Survivor România 2021 despre Războinică: „A întreținut relații intime cu...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri