Andreea Tonciu și Roxana Nemeș se urăsc! "Săracă ești tu! Nu mă mai cobor la nivelul ei de insectă minusculă!"


Vorbe greu de tolerat pentru orice persoană, a trebuit să îndure Roxana Nemeș în cearta cu Andreea Tonciu.


In articol:

Cu o seară în urmă tensiunea atinsese cote maxime pentru Andreea Tonciu și nimeni alta decât Roxana Nemeș. Se pare că atât în platoul emisiunii Bravo ai stil- Celebrities, cât și în cabina de machiaj, Andreea și Roxana Nemeș au fost la un pas să ia foc.

Cum nici juriul format din Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu nu au putut să le poată opri cumva, scandalul și întreaga ceartă a continuat în platou.

Adoptând o atitudine de a fi în garda ori de câte ori aude arguemnte în jurul ei, fără a fi atacată neapărat, Roxana i-a ținut piept Andreei, în privința tuturor acuzelor aduse. Ca o caracterizare pentru Roxana Nemeș, Andreea a menționat că: “Este o neica nimeni, care nu are coloana vertebrală! M-am săturat să discut despre subiectul Roxana Nemeș și Andreea Tonciu și nu vreau să reacționez într-un mod mai neplăcut

și prefer tac! Ceea ce nu faci tu în public, asta face Andreea Tonciu! Cine este Roxana Nemeș și ce o reprezintă? Voce nu are! Artista nu este! Cine este Roxana Nemeș? Vreau să știu și eu!”

 

Concurentele nu se lasă nici de data aceasta și pornesc din nou un scandal care face deliciul publicului de fiecare dată.

 

Citeste si: O concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a apărut pe internet în ipostaze indecente

Andreea Tonciu se răstește la Roxana Nemeș
Andreea Tonciu se răstește la Roxana Nemeș[Sursa foto: Captură KANAL D]

De asemenea la interviul testimonial al Andreei Tonciu, această a precizat că: “Nu mă intereseză ce aberează această femeie! Petru mine este zero! Nu vreau să mă mai cobor la nivelul ei de insectă minusculă!”.

Cum deja ambele erau nervoase, Roxana a comentat ofensator la adresa Andreei: “Săraca de tine! Îmi este atât de frică de tine.. Andreea…”

 

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

Roxana Nemeș îi da replică Andreei Tonciu
Roxana Nemeș îi da replică Andreei Tonciu[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Săracă ești tu!” a replicat Andreea fără să stea pe gânduri în privința răspunsurilor pentru Roxana.

“Știi ce însemană să fii săracă? Uită-te la tine și te descrii pe tine. Eu nu am venit în București să mă combin cu unul și cu altul că să am ce să mănânc… și să mă facă artista!”

Comentariile Andreei, au lăsat fără cuvinte concurentele care trebuiau să comenteze ținută vulcanicei fete.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

"Am/N-am"- testul adevărului! Ce concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut prietenie cu beneficii, pentru nopți fierbinți!

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” continuă scandalul! "Sunt convinsă că este mai bună dansatoare decât prezentatoare!"

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu au găsit un nume pentru bebelușul lor: „Suntem praf!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Sanatate

Hepatita este o boala periculoasa! Iata CUM te poti proteja!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri