Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"


Flăcări în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”! De la o simplă discuție, s-a ajuns la jigniri care întrec limita bunului simț între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș.


In articol:

Una dintre edițiile săptămânii trecute a emisiunii „Bravo, ai stil!Celebrities”, a adus „flăcări” în prim plan, chiar în platoul de filmare. Cearta aprigă dintre concurente a lăsat cu gura căscată membrii jurilului și întreagă echipa de filmare.

Conflictul fetelor fiind unul mocnit încă din culistele emisiunii, în special în cabina de machiaj acolo unde se pregătesc superbele vedete pentru defilare.

Chiar dacă cearta dintre Andreea Tonciu și Roxana Nemeș pornește de la un lucru absolut banal, pe care foarte mulți dintre noi l-am fi trecut cu privirea, lucrurile (în cazul celor două concurente) evolueza într-o direcție deloc favorabilă imaginii lor, chiar în platoul emisiunii, unde se ajunge la discuții interminabile.

Ultima ceartă dintre Roxana Nemeș, Andreea Tonciu și Cristina Siscanu

Andreea Tonciu si Roxana Nemes - cearta in platoul Bravo ai stil  - Celebrities
Andreea Tonciu si Roxana Nemes - cearta in platoul Bravo ai stil - Celebrities

Roxana Nemeș a ținut să precizeze că: “Eu nu m-am certat cu nimeni! Ele se ceartă singure, după părerea mea. Săracele!”

Andreea Tonciu: “Cu ce a am provocat-o eu? Că n-am bani s-o plătesc?! Cumva a fost la cumetriile mele că să îmi cânte live și să arunc cu bani pe ea?!”

Roxana Nemeș: “Dacă mă jignești la un moment dat o să îți răspund și eu cu aceeași monedă!”

Andreea Tonciu: “Cu ce te-am jignit stimabilă domnișoară?! Ia spune! (…) Poate eu am uitat, vreau să îmi reamintești!”

Roxana Nemeș: “La cât urlii, cred și eu că nu mai auzi!”

Andreea Tonciu: “Hai să trecem la subiect! Vreau sa trec mai repede la subiect cu tine! Hai! Spune cu ce te-am jignit că să putem fi înțelese si să putem avea un dialog pe care să-l înțeleagă telespectatorii și noi

cei din platou!”, a comentat Andreea ridicând tonul către Roxana.

 

Avalanșa jignirilor din culise a început de la parcarea mășinii…

Citeste si: Bianca Rus și Cristina Şişcanu Şişcanu nu se mai suportă! "Dată trecută am ingnorat-o pentru ca spunea numai prostii!"

Cristina Siscanu: “După gala, ne pregateam sa plecăm acasă.. stăteam toate liniștite să strângem lucrurile.. și vine Roxana val vârtej din senin și începe să strige, că să nu folosesc termenul urle, camera nu exista și suntem martore toate aici, deci nu poate să invoce că nu este adevărat… și a început să strige la doamna Andreea Tonciu: “Mută-ți mașina!”… dacă venea și spunea frumos.. Andreea, te rog muta-ți mășină că vreau să plec, mă grăbesc… Nu cred că era o problema!”

Andreea Tonciu: “Dar cum vrei să reacționez?! Calmă?! Când vii și tipi și urli și îmi dai ordine că și cum.. pleacă șefa de la muncă.. mută-ți dracu mașina!”

Andreea Tonciu - criza de nervi in culise
Andreea Tonciu - criza de nervi in culise [Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cristina Şişcanu în lacrimi! "Aud mereu de la jurați că Deea și Alexandra Ungureanu sunt în finală! Așa manipulezi publicul!"

Pe momentul materialului din culise Andreea Tonciu a luat foc: “Stai frate că nu parchez cum vreau, unde vreau, da?! Mi-am luat parcare? Dar ce e Kanal D-ul meu? Dar ce nu am voie să parchez, când vin la Kanal D? Poate nu mai vin! Nu mi se pare corectă atitudinea! De ce vreți sa ma enervați? De ce vreți să scoateți din mine ce e mai rău? Șțiți care este problema? Fetele astea vorbesc foarte urat despre mine. Și la testimonial, Roxana a vorbit urat despre mine! Ați înțeles?! Ceea ce eu nu permit! Dar nu vii să îmi spui tu mie: Hai, mută-ți mașina că de fiecare dată parchezi aiurea! Îmi vorbește foarte.. pe dos.. Țipă și urlă, gesticulează!”

Cristina Siscanu: “ Roxana Nemeș este egal mincinoasă! (…) Nu suport nedreptatea și falsitatea!”

Roxana Nemeș: “Îmi este milă de voi! Aveți niște ani!”

Andreea Tonciu si Roxana Nemes in scandal
Andreea Tonciu si Roxana Nemes in scandal[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Tonciu luat foc: “Stai puțin că trebui să îmi dau o palmă să îmi revin! Cum îți permiți tu să ne jigneșți în halul asta?!Cine ești tu să îți permiți chestiile astea? Băi mincinoaso! Băi fată care ai venit aici! Cine ești tu? Cine este Roxana “Memeș”? Cine este? ...că nu știu! Spune-mi și mie, te rog care este ocupația ta? Care este meseria ta? Dacă întrebi pe cineva de aici și din afară. Nimeni nu știe vreo piesă de-a ta! Ai înțeles!? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mananci! Ești nebună la cap? Vezi că mă jignești! Tu nu îmi spui mie că îți e milă mine, da?! N-ai cei 7 ani de acasă! Nu îți este rușine?!”


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză uriașă la miezul nopții: „Te iubesc, m-ai făcut extrem de fericită”

Se leagă o idilă? Anca Țurcașiu, întâlnire misterioasă cu un bărbat celebru din România!

Gabriel de la Puterea dragostei s-a despărțit de logodnica sa, Ana Maria

Actrița Mandy Moore este însărcinată pentru prima dată

CITEȘTE: Rețetă de FRUCTE CONFIATE. Cum le faci exact cum sunt și în comerț

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Ce să porți ca să ai NOROC în DRAGOSTE

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri