Andreea Tonciu se teme pentru sănătatea fiicei sale după ce toată familia vedetei este infectată cu COVID-19: „Îmi este frică”

Andreea Tonciu se teme pentru sănătatea fiicei sale după ce toată familia vedetei este infectată cu COVID-19: „Îmi este frică”
Andreea Tonciu se teme pentru sănătatea fiicei sale după ce toată familia vedetei este infectată cu COVID-19: „Îmi este frică”

Întreaga familie a Andreei Tonciu a trecut prin momente cumplite după infectarea cu COVID-19

Cazurile de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2 sunt în continuă creștere, iar printre persoanele infectate se numără și vedete din showbiz-ul românesc printre care și Andreea Tonciu, împreună cu familia ei. Vedeta se află în izolare alături de soțul, mama, și sora ei. Singurii membrii ai familiei care au reușit să se ferească de virus sunt tatăl Andreei Tonciu și fiica acesteia, Rebecca.

Membrii familiei Andreei Tonciu au trecut prin momente grele din cauza coronavirusului

Andreea Tonciu spune că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit și în prezent se simte bine. Fosta concurentă “Bravo, ai stil! Celebrities” este foarte recunoscătoare pentru faptul că tatăl ei nu a trecut prin boală, deoarece acesta suferă de niște probleme de sănătate, iar infectarea cu COVID-19 i-ar putea pune viața în pericol.

„COVID am făcut anul acesta în martie! A fost o formă ok, nici foarte grea, dar nici ușoară. Nu am ajuns însă la spital.

Am trecut cu bine peste tot. Am avut toată familia, în afară de tatăl meu. Dacă tata avea coronavirus era o problemă foarte mare. El are și probleme medicale. Dar l-a ferit Dumnezeu! În rest a avut și mama, și soră-mea, și eu, și soțul. Rebecca nu a avut și a stat cu mine non-stop, a dormit cu mine. Îi făceam teste aproape zilnic și nu a avut!", a declarat vedeta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andreea Tonciu își dorește noi intervenții estetice: „Costă 50-60 de mii de euro toate”

Fosta concurentă “Bravo, ai stil! Ceelebrities” este speriată pentru sănătatea fiicei sale

În prezent, atât Andreea Tonciu cât și familia ei se simt mult mai bine, însă nu lasă garda jos în lupta cu COVID-19.

Aceștia se protejează și au grijă unii de alții cât de mult pot.

Andreei Tonciu îi este frică de faptul că fiica sa Rebecca ar putea să contacteze de asemenea virusul și încearcă să o protejeze cât de mult poate pe aceasta: „E mare fata mea, a crescut. Acum o țin acasă din cauza pandemiei. Îmi este frică, ea e foarte sensibilă.

Mi-e frică de viroze și de coronavirus. Prefer să stau eu cu ea acasă ca să fie în siguranță. Nu prea are imunitate bună, e foarte sensibilă. Dar Dumnezeu e alături de noi și ne iubește".

Citeste si: Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil! Celebrities își dorește să devină mămică pentru a doua oară? ”Mă tot macină”Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Exemple de scrisori de intenție: șabloane și modele

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Horoscop Fecioară August 2024. Nativii Fecioară vor suferi schimbări

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies