Andreea Tonciu, mamă pentru a doua oară?! Vedeta își dorește încă o fetiță!


Andreea Tonciu, mamă pentru a doua oară?! Vedeta prezintă toate simptomele unei sarcini și a mărturisit că își dorește încă o fetiță.


In articol:

Andreea Tonciu, mamă pentru a doua oară?! Ei bine, frumoasa vedetă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat, în cadrul unui interviu la emisiunea „Teo Show”, că manifestă toate simptomele specifice unei sarcini și că urmează să își facă un test de sarcină, în zilele următoare.

Citeste si: Andreea Tonciu, schimbare uluitoare de look: „Piei, drace”

Mai mult decât atât, Andreea Tonciu a explicat că stările de rău persistă de câteva săptămâni, stări pe care le-a experimentat și în timpul sarcinii cu Rebeca, fiica pe care o are alături de Niculescu Daniel.

andreea-tonciu-copil-mama-pentru-a-doua-oara

„Astăzi mă simt cât de cât bine, dar de vreo două săptămâni de zile nu sunt în apele mele. Am stări de vomă, amețeli și stând în pandemie prea mult am considerat că a venit timpul să-l fac și pe al doilea. Exact cum eram cu Rebeca. Dimineața am stărit de vomă, amețeli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energică mi-am pus semne de întrebare. Urmează să-mi fac testul în câteva zile,” a mărturisit Andreea Tonciu, într-un interviu pentru „Teo Show”.

Citeste si: Andreea Tonciu, în lacrimi de ziua ei! Ce s-a întâmplat în familia brunetei: "Fiica mea..."

Andreea Tonciu, mamă pentru a doua oară?! Fanii sunt în extaz!

Cu toate acestea, Andreea Tonciu a dezvăluit că soțul său nu este conștient de cele întâmplate, pentru că ar vrea să-l surprindă cu vestea cea mare (asta în cazul în care testul de sarcină va ieși pozitiv). Cei doi și-ar mai dori încă un copil și sunt chiar deschiși ideii de a fi părinți pentru a doua oară, chiar dacă Andreea și-ar dori încă o fetiță, iar soțul său un băiețel.

andreea-tonciu-copil-mama-pentru-a-doua-oara

„„Deocamdată nu l-am făcut (n. red. testul), dar o să-l fac. Sunt tare curioasă, eu îmi mai doresc o fetiță, dar acum ce vrea Dumnezeu. Nici nu i-am spus. O să aibă o surpriză. Vreau să mă duc direct cu dovada, el își dorea de foarte mult timp. El vrea băiat, eu vreau o fetiță,” a mai spus Andreea Tonciu.

Citeste si: Cristina Siscanu si Madalin Ionescu isi mai doresc un copil. Uite cum il va chema, daca va fi baiat EXCLUSIV

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Este oficial! Raed Arafat a făcut anunțul. Cine va intra în carantină și izolare, potrivit noii legi

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri