Andreea Tonciu, ceartă fără precedent cu Maurice Munteanu! Juratul a articulat-o dur! „Ești prost îmbrăcată”


Frustrările acumulate pe parcursul emisiunii Bravo ai stil - Celebrities! nu se mai opresc și crează dispute aprige între concurente.


In articol:

Odată cu trecerea timpului, concurentele „Bravo ai stil – Celebrities” par să adune frustrări pe care și le manifestă în culise sau chiar în platou. Faptul că din topul clasamentului poți pica exact în coada lui este un lucru greu de tolerat pentru multe dintre ele, și, mai mult, consideră că sunt neîndreptățite de către jurați.

În plus, unele cred că anumite vedete sunt favorizate pentru a lua mai multe steluțe, chiar dacă ținutele lor lasă de dorit.

Între Andreea Tonciu, juriul „Bravo ai Stil – Celebrities” și Alexandra Ungureanu s-a iscat un conflict

Motivul a fost unul des întâlnit și a nume că Alexandra Ungureanu este preferată juraților Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

 

Andreea Tonciu: “Nu sunt supărată pe niște steluțe! (…) Vă promit că eu, de săptămâna viitoare, o să vin îmbrăcată cum se îmbracă Tonciu. Înțelegeți?! De ce să îl mai plătesc pe Simedru?! Vin cu ce am eu în casă și aia este… Vreau să nu mai cheltui bani și anul ăsta vreau să strâng bani pentru că vreau să cumpăr o casă!”

Andreea Tonciu face prapad cu juriul si Alexandra Ungureanu
Andreea Tonciu face prapad cu juriul si Alexandra Ungureanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu ironia tipică Andreei atunci când lucrurile nu sunt în asentimentul ei, vizavi de premiul „Bravo ai stil„ a ținut să precizeze că: “O să merg cu premiul în dinți! Cum sunt eu pe locul 6.. .Știți cum o să-l câștig? Ohhhho hooooo! Când o să ajung eu iar pe locul întâi! Dacă o să vin și eu cu stilul meu, cine știe, poate o să mă vezi acolo, sus, în clasament!(....)

Cred că domnul Munteanu o să mă placă mai mult atunci!”

 

Simțind ironia concurentei, Maurice Munteanu a replicat, fără să aștepte prea mult:

Asta este problema, de fapt... că nu îi place domnului Munteanu! Asta a fost în fiecare sezon. Tot timpul o să vină niște concurente care o să spună că greșește domnul Munteanu! Domnul Munteanu este pus aici în baza expertizei în modă de peste 20 de ani la o publicație națională, să spună ce consideră ca este ok sau nu! Și cam asta face domnul Munteanu! Mai departe, cine se supără.. că s-au supărat cuscra, nașa, bunica lu’ bunicu’, verișoara lu’ tataie-miu.. I se rupe basca domnului Munteanu.. în general! El o să-ți spună mereu pe sinceritate, că apreciezi sinceritatea.. ești o fată “sangre caliente” ca și mine! Că apreciezi sinceritatea, o să îți spun de acum.. ești prost îmbrăcată, pâna să mai vii, în față, la defilare! Nu mai cheltui fetiță banii, strânge-i acolo să cumperi căsuțe!”

Maurice Munteanu da replica Andreei Tonciu
Maurice Munteanu da replica Andreei Tonciu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Tonciu, în lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Vedeta s-a enervat şi a plecat din emisiune!

Raluca Bădulescu a ținut să sublinieze și ea, adresându-se concurentelor: “Ce vi s-a întâmplat tuturor că azi discuția asta nu am avut-o doar cu Andreea…

Andreea este supărată fleașcă! Cristina Șiscanu, acolo, plânge în poșeta cu mărgele, Deea a fost astăzi supărată, Oana Radu nu mai vorbim.. Ce aveți toate?! Brusc vi s-au făcut păreri că sunteți nedreptățite, una că vrea să plece acasă, una că nu e bine îmbrăcată, una că nu mai apelează la stiliști.. ce vi s-a întâmplat tuturor?”

 

Andreea Tonciu: “Eu nu pot să tac! M-am plictisit ca Alexandra Ungureanu să vină pe același stil și să primească cea mai bună ținută din platou! Eu n-am văzut-o vreodată pe Alexandra Ungureanu să fie sexy, să fie sport. Am văzut-o numai pe stilul de ’60, ’70, ’90, 2020, dar tot cu d-alea vechi! (….)

Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu la cutite
Andreea Tonciu si Alexandra Ungureanu la cutite [Sursa foto: Captură KANAL D]

Alexandra Ungureanu nu a rămas fără replică în privința acuzelor Andreei Tonciu și a specificat: “Andreea dacă tu nu înțelegi, asta nu înseamnă că tu trebuie să faci legea aici! Tu ai intrat în emisiunea asta dorindu-ți locul întâi mereu! Adică de ce nu accepți că ai și fost pe locul întâi și poate o sa mai fii…”

 

Citeste si: Duel cu flăcări între Bianca Rus si Cristina Şişcanu! "Mi-a spus.. Hai, marș!"

Andreea Tonciu: “Înțeleg mai bine decât tine, draga mea! Lasă-mă… Așa că TACI! STOP! JOC!”, a fost replica Andreei vizibil iritată de comentariul Alexandrei!


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop VăRSĂTOR Noiembrie 2021. Nativii Vărsător avansează în carieră

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

DESCOPERĂ: Ce se pune pe rană ca să se vindece mai repede

DESCOPERĂ: Garderoba unei femei de 50 ani. Îmbrăcăminte, genți și accesorii din dulapul unei doamne

DESCOPERĂ: Cum să faci un ou prăjit perfect

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri