Andreea si Patricia (Amadeus) au devenit modele! Au defilat in fata Loredanei purtand casti create special pentru femei!


Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu, cele doua frumoase artiste din trupa Amadeus, au devenit, pentru o seara, manechine.

 

Ele au defilat in fata publicului format din stilisti, jurnalisti, dar si vedete din showbiz, printre care si celebra Loredana, purtand tinute apartinand unor mari case de moda, precum si accesorii cool, mai exact cate o pereche de casti concepute special pentru femei.
Andreea Runceanu a defilat intr-o tinuta Marc by Marc Jacobs, iar Patricia Cimpoiasu intr-o tinuta Burberry. Ambele artiste au avut ca accesorii casti Skullcandy, renumite pentru faptul ca au fost concepute special pentru femei. Mai exact, inginerii de sunet au adaptat difuzorul lor astfel incat sa emita un bass mai clas si mai adanc si medii vocale naturale, tinand cont ca femeile pot percepe de zece ori mai bine sunetele de joasa frecventa decat barbatii.
A fost pentru prima data cand Andreea Runceanu apare in ipostaza de model. In schimb, colega ei, Patricia, este o prezenta obisnuita in lumea modei. Frumoasa bruneta a absolvit cursuri de design, a realizat stilingul pentru mai multe sedinte foto si a pozat, la randul ei, ca model, pentru pictoriale incluse in revistele glossy din Romania.
Pe plan artistic, Andreea si Patricia, alaturi de colegele lor de trupa, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis, se pregatesc pentru finalizarea filmarilor noului videoclip, pentru piesa „Unstoppable”. Primele cadre au fost deja luate, in premiera pentru un artist din Romania, langa piramidele din Egipt.

Ele au defilat in fata publicului format din stilisti, jurnalisti, dar si vedete din showbiz, printre care si celebra Loredana, purtand tinute apartinand unor mari case de moda, precum si accesorii cool, mai exact cate o pereche de casti concepute special pentru femei.Andreea Runceanu a defilat intr-o tinuta Marc by Marc Jacobs, iar Patricia Cimpoiasu intr-o tinuta Burberry. Ambele artiste au avut ca accesorii casti Skullcandy, renumite pentru faptul ca au fost concepute special pentru femei. Mai exact, inginerii de sunet au adaptat difuzorul lor astfel incat sa emita un bass mai clas si mai adanc si medii vocale naturale, tinand cont ca femeile pot percepe de zece ori mai bine sunetele de joasa frecventa decat barbatii.A fost pentru prima data cand Andreea Runceanu apare in ipostaza de model. In schimb, colega ei, Patricia, este o prezenta obisnuita in lumea modei. Frumoasa bruneta a absolvit cursuri de design, a realizat stilingul pentru mai multe sedinte foto si a pozat, la randul ei, ca model, pentru pictoriale incluse in revistele glossy din Romania.Pe plan artistic, Andreea si Patricia, alaturi de colegele lor de trupa, Bianca Gavrilescu si Naomi Anelis, se pregatesc pentru finalizarea filmarilor noului videoclip, pentru piesa „Unstoppable”. Primele cadre au fost deja luate, in premiera pentru un artist din Romania, langa piramidele din Egipt.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Scene de groază la Puterea Dragostei - 24 ianuarie! Manuela și Roxana se iau la bătaie. Turcu vrea să intervină între ele și sparge ușa

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri