Andreea Raicu si-a lansat prima colectie de pantofi stiletto si sandale elegante! Vezi cum arata si cat costa


Andreea Raicu a dezvaluit ca a lansat prima sa colectie de incaltaminte in cadrul liniei Simplicty by Andreea Raicu.

 

Vedeta TV a dezvaluit pe blogul sau noua lansare, spunand despre colectia de antofi stiletto si sandale elegante: "A venit ca o continuare fireasca a propunerilor vestimentare din colectia care se gaseste pe shop.andreearaicu.ro si in magazinul Cocor din Galeria Designerilor Romani."
Din colectie fac parte doua modele de pantofi stiletto cu toc de 9 centimetri si sandale cu toc de 10,5 centimentri.
"Recunosc, sunt si modelele mele preferate de incaltaminte pentru ca se potrivesc oricarui tip de tinuta, dau o alura eleganta, feminina si senzuala si sunt foarte usor de combinat. Am ales, pe de o parte, culori clasice, pentru ca o pereche de pantofi stiletto de buna calitate sunt o investitie pe termen lung.", mai scrie Andreea Raicu.
Linia de incaltaminte este fabricata in Romania, iar toate modelele sunt produse din piele naturala, fiind realizate manual, la comanda.
Pretul ambelor modele este de 549 lei.

Vedeta TV a dezvaluit pe blogul sau noua lansare, spunand despre colectia de antofi stiletto si sandale elegante:" A venit ca o continuare fireasca a propunerilor vestimentare din colectia care se gaseste pe shop.andreearaicu.ro si in magazinul Cocor din Galeria Designerilor Romani."

Din colectie fac parte doua modele de pantofi stiletto cu toc de 9 centimetri si sandale cu toc de 10,5 centimentri." Recunosc, sunt si modelele mele preferate de incaltaminte pentru ca se potrivesc oricarui tip de tinuta, dau o alura eleganta, feminina si senzuala si sunt foarte usor de combinat. Am ales, pe de o parte, culori clasice, pentru ca o pereche de pantofi stiletto de buna calitate sunt o investitie pe termen lung.", mai scrie Andreea Raicu.

Linia de incaltaminte este fabricata in Romania, iar toate modelele sunt produse din piele naturala, fiind realizate manual, la comanda.


Pretul ambelor modele este de 549 lei.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri