Andreea Pirui și Marius, în pragul despărțirii! Ligi a contribuit la scandalul dintre cei doi! „Voi vă bateți joc de mine!”


Andreea Pirui și Marius au avut, în cadrul emisiunii de astăzi, o ceartă monstru care ar putea duce la o nouă despărțire.


In articol:

Marius și Andreea Pirui, unul dintre cuplurile favorite din casa „Puterea Dragostei”, emisiune difuzată la Kanal D, au avut astăzi o nouă ceartă, care ar putea duce relația lor către un final nefericit. Astfel, tot scandalul a pornit de la gesturile făcute de Marius, care au deranjat-o teribil pe Andreea Pirui, însă bărbatul susține că a fost împins să facă acest lucru din răzbunare.

Andreea Pirui și Marius scandal din cauza lui Ligi
Andreea Pirui și Marius scandal din cauza lui Ligi

Citeste si: Ella de la “Puterea Dragostei”, pe patul unei clinici! Ce probleme delicate are tânăra?

Întrebat de ce nu s-a ridicat, de către iubita sa, Marius a răspuns intransigent că nu a vrut, moment în care Andreea Pirui a răspuns tranșant și i-a zis că vrea să fie lăsată în pace.

Andreea Pirui și Marius- un nou scandal ce poate duce la o nouă despărțire

Deși cei doi s-au împăcat recent și formează un cuplu care pare fericit, au fost surpinși în ipostaze romantice în emisiunea „Puterea Dragostei”, ba chiar s-au ținut în brațe și și-au arătat afecțiunea, însă lucrurile au degenerat foarte rapid.

Andreea Pirui și Marius scandal din cauza lui Ligi
Andreea Pirui și Marius scandal din cauza lui Ligi

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, posibilă victimă a coronavirusului. Cum a reacţionat mama lui când i-a dat vestea

Aparent, Ligi a contribuit destul de mult la scandalul dintre Andreea Pirui și Marius, pentru că aceasta a vrut să aducă un bărbat în emisiune, pentru Andreea. După afirmația lui Ligi, Marius nu s-a mai putut abține și a răbufnit și a ajuns inclusiv să o acuze pe iubita sa că ar fi vorbit cu un bărbat străin. Andreea Pirui a recunoscut că a vorbit cu acest bărbat, iar casa „Puterea Dragostei” a fost centrată în jurul acestui domn misterios, mai ales după ce Roxana și Andreea Oprică au povestit că și ele au vorbit cu acest tânăr.

Motivele pentru care Marius a pornit această ceartă de-a dreptul șocantă este unul deloc superficial, mai ales că acest bărbat este chiar cel pe care Ligi voia să îl aducă în casa „Puterea Dragostei” pentru Andreea pirui. „Voi vă bateți joc de mine, a fost concluzia lui Marius, după toate intrigile pe care le-a aflat.

Citeste si: Bernadett de la Puterea Dragostei a pozat nud! Uite imaginea controversată a momentului!


Abonează-te pe

Citește și:

Ella de la “Puterea Dragostei”, pe patul unei clinici! Ce probleme delicate are tânăra?

Colinde de Crăciun: Cele mai frumoase cântece de sărbători

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Bernadett de la Puterea Dragostei a pozat nud! Uite imaginea controversată care l-a lăsat mască pe Philip!

Manuela de la Puterea Dragostei, complet nemachiată! Uite cum arată tânăra, naturală!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
Cum să ai un ten strălucitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri