Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au împăcat? Declarații uluitoare: „Suntem prieteni...cu beneficii!”


Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei s-au afișat din nou împreună. Să fie un nou pas spre împăcare?


In articol:

Andreea Pirui și Marius au format unul dintre cele mai iubite cupluri din sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei. Cei doi au trecut prin nenumărate certuri și împăcări, însă totul părea că merge spre bine odată cu cererea în căsătorie prin care Marius a surprins-o pe blondină.

Cu toate că erau la un pas de căsătorie, foștii concurenți de la Puterea Dragostei  au decis să meargă pe drumuri separate, spunând că sunt prea diferiți pentru a putea face „casă bună” împreună.

Cei doi au ales să nu se arunce în brațele altor persone și niciunul dintre ei nu s-a afișat cu o nouă relație. De curând, Andreea Pirui și Marius au fost invitați pentru a acorda un interviu împreună, iar cei doi au răspuns pozitiv provocării, vizibil încântați de revedere.

Citeste si: Andreea Pirui și Marius de la Puterea dragostei s-au împăcat?! Cine i-a dat de gol

Andreea Pirui și Marius, dezvăluiri surprinzătoare despre relația lor

Foștii concurenți de la Puterea dragostei au vorbit fără perdea despre o posibilă împăcare, dar și despre relația pe care o au în momentul de față.

Andreea Pirui și Marius s-au împăcat

Andreea:  Suntem prieteni…

Marius:  Cei mai buni! Cu beneficii! Era o glumă, și dacă ești un prieten bun și îmi alini sufletul atunci când sufăr, și aia tot un beneficiu se numește.

Andreea: Doar vorbim și nu se știe ce o să fie. Poate poate. Inelul de logodnă l-am lăsat acasă. Mi-am cumpărat altul, e superb.

Ne-am certat și inelul de la Marius nu am vrut să-l mai văd, dar e acasă. O să îl păstrez toată viața, chiar dacă nu o să mai fim niciodată împreună.

Marius:  Eu m-am mai întâlnit cu ea și nu am sesizat că nu are inelul, am sesizat abia apoi.  Și pentru mine are o valoare, știu ce emoții aveam când m-am dus să îl iau. (…) Am spus că am cerut-o din impuls doar ca să o doară, am zis-o, e înregistrată. Am zis-o ca să o doară. Îmi pare rău că am zis-o pentru că știam că o deranjează. Dacă spuneam că regret cererea era mai grav.

Citeste si: După despărțirea de iubit se mută din oraș. Andreea Pirui de la "Puterea Dragostei", decizie radicală

Marius a vorbit despre cererea în căsătorie, după ce în urmă cu ceva timp a spus că a făcut-o din impuls.  „Cererea în căsătorie a fost tot din impuls, nu a fost o chestie gândită, o chestie care am crezut că o să ne schimbe în bine… Într-o relație când nu mai merg niște chestii, zic „hai să fac ceva”, „hai să o cer”, „hai să facem un copil”, pentru că lucrurile astea de obicei te unesc. Dar pe noi nu ne-a unit mai mult, discuțiile au fost aceleași, certurile au fost aceleași, nu au fost chestii de înșelat sau gelozie, noi nu am avut problema asta, pur și simplu suntem prea diferiți.”, spunea Marius, acum ceva timp, la Wowbiz.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Mădălina și George de la Puterea Dragostei sunt aproape de despărțire! “Îmi vine să plâng…”

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Bianca Comănici așteaptă acasă un concurent de la Survivor România 2021! "Mă face să râd..."

Jador de la Survivor România, în proces cu Brigada de Poliție Rutieră

Una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei a ajuns să danseze la bară! Despre cine este vorba?

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală suferă saxofonistul şi cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri