Andreea Marin, despre drama care i-a marcat viața: „M-a întrebat când am mai râs ultima oară cu poftă”


Andreea Marin a rememorat cel mai dureros moment din viața sa.


In articol:

Andreea Marin a avut parte de cea mai grea experiență pe care o poate îndura un copil. La vârsta de 9 ani, vedeta și-a pierdut mama, iar acest lucru a marcat-o pentru totdeauna.

În cadrul unui interviu TV, Andreea Marin a vorbit despre momentul care i-a schimbat viața. Era doar un copil atunci când și-a pierdut mama. Cea care i-a dat viață i-a murit în brațe.

Andreea Marin în lacrimi, în direct

Aș împărți copilăria în două parți, până la nouă ani a fost ca în povești, joacă, școală, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a întâmplat o dramă, mama s-a stins în brațele mele, când aveam nouă ani. Tatăl meu era foarte tânăr, avea 38 de ani. Sora mea avea doar patru ani. Restul copilăriei mele a stat sub semnul responsabilițății, am început să construiesc altfel în viață.", a declarat Andreea Marin, cu ochii înlăcrimați.

De asemenea, Andreea Marin și-a dat seama la un moment dat că ar trebui să râdă mai des și mai mult, pentru că uitase cum să zâmbească:

Eu sunt unul dintre oamenii puternici care știu să contracareze. A crește chiar și cu o responsabilitate mare pe umeri nu înseamnă să îți pierzi copilărie. Eu am încercat să fiu mămica din familie, mi-am pus în cap să învăț foarte bine. Am avut o pierdere în a-mi trăi niște ani de copilărie și lucrul ăsta nu rămâne fără repercusiuni. Mi-am dat seama la un moment dat, după 18 ani, când m-a întrebat când am mai râs ultima oară cu poftă. Din acel moment am conștientizat și am revenit la echilibru. A fost o perioadă în care am uitat să râd.", a mai spus Andreea Marin.


Abonează-te pe

Citește și:

Ștefan Stan, tătic pentru prima oară! Artistul este în culmea fericirii

Am aflat răspunsul! Cine crezi că are salariul mai mare, Andreea Esca sau Dan Negru?

Ziua de 1 Decembrie, marcată de o ceremonie fără public

Când se împodobește, de fapt, bradul! Mulți nu știu

COVID-19 România! 1.259 pacienți internați la ATI

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

EXCLUSIV! Andra Volos spune adevărul! Este sau nu GRAVIDĂ? Declaraţii incendiare!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri