Andreea, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a vorbit despre relația cu Ștefan Manolache: „Dacă mi-o iau, e treaba mea!”


Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei și Ștefan Manolache au vorbit despre relația lor.


In articol:

Ștefan Manolache și Andreea, fostă concurentă a show-ului Puterea Dragostei s-au afișat de curând împreună, după ce relația dintre Eva Zăhărescu, fiica Andreei Berecleanu și Ștefan s-a terminat brusc.

Tânărul „don-juan”, așa cum este poreclit în showbiz, a avut numeroase relații cu femei celebre din România, care nu au avut finaluri tocmai liniștite.

Internauții s-au grăbit să o avertizeze pe noua cucerire a lui Ștefan că lucruri s-ar putea termina într-un mod neplăcut ți în cazul ei.

Andreea le-a oferit însă un răspuns neașteptat, spunân că, în cazul în care „și-o va lua”, își va asuma acest lucru și va merge mai departe.

„Am deschis și eu acum Instagramul și am văzut niște mesaje. Băi, mă minunați! Unele dintre voi sunteți atât de frustrate sau nu aveți ce face, nu aveți ocupație că altfel nu-mi explic.

Nu aveți și voi familie, iubit, un loc de muncă, ceva?! Ce vă interesează atât de mult de ce fac eu sau ce face Ștefan.

Nu e treaba voastră! Dacă mi-o iau e treaba mea”,   a declarat pe rețelele de socializare Andreea, fosta concurentă de la Puterea dragostei. 

Andreea, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a vorbit despre relația cu Ștefan Manolache: „Dacă mi-o iau e treaba mea!”

Citeste si: Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit! Cum s-a afișat fiica Andreei Berecleanu după separare

Ștefan Manolache, adevărul despre imaginea de „don-juan”

Ștefan Manolache s-a decis să înfrunte criticile și să vorbească despre motivele pentru care a fost catalogat drept „băiat rău”. Acesta a explicat de ce a decis să facă anumite alegeri atunci când „era mai micuț”.

„Hai să-ți zic ceva, că văd că te consumi cu treburile astea cu gura lumii.

Ideea e următoarea, când eram mai micuț, pe la începuturile mele, începuse lumea să vorbească că există un Manolache care face, care drege....într-un final se ajunsese să se creeze o imagine în jurul meu, de bad boy (în traducere: de băiat rău). Într-adevăr eu făceam niște chestii, dar le făcea la un nivel foarte mic și se exagera și mie mi-a convenit pentru că ajunsesem să nu-mi mai fie mie frică de anumite chestii”,  a coninuat Ștefan Manolache,  pe InstaStory-ul ei. 

Andreea, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a vorbit despre relația cu Ștefan Manolache: „Dacă mi-o iau e treaba mea!”

Citeste si: Ștefan Manolache se iubește cu o fostă concurentă de la Puterea Dragostei după despărțirea de fiica Andreei Berecleanu


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Pe ce dată pică Sfântul Andrei 2021

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

70 MESAJE de SFÂNTUL ANDREI 2021. Trimite cele mai frumoase texte celor care îşi serbează ziua onomastică

70 Felicitări şi Urări de Sfântul ANDREI 2021. Cele mai frumoase texte pentru toţi cei ce serbează numele de Andrei şi Andreea

Emily Burghelea, momente dificile cu fetița ei, Amedea! Ce a pățit micuța: „Mă topesc când văd că suferă”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este chef SORIN BONTEA. Biografie: data nașterii, studii, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri