Andreea de la Puterea dragostei, ipostază incendiară: „Mai vorbești cu Marius sau nu....”


Cum a apărut concurenta în emisiune.

Andreea Pirui este mai fericită ca niciodată. De câteva zile, concurenta de la Puterea dragostei a recunoscut că se iubește cu Marius și că este foarte încântată de noua relație.

Andreea ține permanent legătura cu fanii săi și le-a furnizat mai multe detalii interesante. Unul dintre ei a vrut să știe dacă mai vorbește cu Marius:

„Mai vorbești cu Marius sau nu să știu...”, i-a scris un fan, iar Andreea l-a asigurat că totul este bine între ei. Un alt fan i-a tranmis să fie mai atentă:

„Să nu te uiți niciodată la ce zice lumea. Marius este un barbat inteligent și cu mult bun simț. Vă susțin și vă îndrăgesc mult. Vă pup🥰🥰”.

Andreea Pirui

Toată lumea a observat, însă, ținuta extrem de sexy pe care a purtat-o în timpul unei emisiuni și a complimentat-o pentru alegerea fpcută. Deși a încecat să fie senzuală, Andreea a lăsat la iveală mai mult decât trebuia.

Citeste si: None de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru Jador

Citeste si: Concurenta de la Puterea dragostei a fost căsătorită timp de 9 luni! A ținut totul secret

Citeste si: A plecat din emisiune, după ce s-a certat cu toată lumea: „A avut zborul mai devreme”

Andreea Pirui a vorbit în premieră despre cearta cu Nelson Mondialu! ”Am avut altercații, fiindcă a spus numai minciuni”! Declarații exclusive de la Istanbul

La mai bine de cinci luni de la cele întâmplate între ea și băiatul lui Nelson Mondialul, Andreea a spus ce a simțit despre Livian. „Ce a fost cu el a trecut, a fost acum câteva luni, și NU, noi nu am avut o relație foarte strânsă. Cu Livian a fost o atracție, ne-am plăcut, dar nu a fost să fie, nu a funcționat, pentru că el s-a îndrăgostit de Bianca și gata. Ei sunt și apropiați de vârstă și mă gândesc că Dumnezeu le face pe toate cu un scop”, a comentat blonda, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Primul caz de coronavirus în România! Cine este persoana infectată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri