Andreea Banica si-a reinnoit un contract de mii de euro! Blonda e imaginea unei firme care comercializeaza extensii


Andreea Banica o duce bine atat pe plan profesinal, cat si pe cel personal. Cantareata are o familie perfecta, asa cum si-a dorit, iar cariera muzicala ii merge struna.

 

Concertele curg pentru Andreea Banica, la fel ca noile piese si clipuri pe care le scoate. Si daca este o artista atat de indragita si iubita de public, si patronii au pus ochii pe ea si vor sa-si asocieze firma cu imaginea ei. Insa, nu oricine poate face asta pentru ca blonda isi alege cu mare atentie colaborarile.
Recent, solista a reinnoit un contract de cateva mii de euro cu o firma de extensii. Cantareata e imaginea firmei respective si marturiseste ca e multumita de mesele si extensiile pe care si ea le foloseste cu drag.

Concertele curg pentru Andreea Banica, la fel ca noile piese si clipuri pe care le scoate. Si daca este o artista atat de indragita si iubita de public, si patronii au pus ochii pe ea si vor sa-si asocieze firma cu imaginea ei. Insa, nu oricine poate face asta pentru ca blonda isi alege cu mare atentie colaborarile.Recent, solista a reinnoit un contract de cateva mii de euro cu o firma de extensii. Cantareata e imaginea firmei respective si marturiseste ca e multumita de mesele si extensiile pe care si ea le foloseste cu drag.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Andreea Oprica de la Puterea dragostei, complet nemachiată! Cum arată fără fond de ten și gene false

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri