Andreea Bălan, ultimele detalii despre divorț! De ce nu va avea loc la notar


Andreea Bălan și George Burcea se pregătesc pentru cel mai dificil moment al căsniciei lor. Când va avea loc divorțul celor doi.


In articol:

Andreea Bălan și George Burcea sunt mai aproape ca niciodată de divorț, după ce în urmă cu câteva săptămâni actorul a decis să plece de acasă.

Andreea a recunoscut zilele trecute faptul că există probleme în căsnicia sa și că se gândește la divorț, iar aseară a dezvăluit ultimele informații din căsnicia sa.

Citeste si: George Burcea a fost înlocuit într-o piesă de teatru pentru că nu a înțeles textul? Vezi cine a decis ca actorul să nu mai facă parte din distribuție!

Pentru că Andreea și George au împreună două fetițe minore, divorțul nu va avea loc la notar, iar cei doi vor fi nevoiți să ajungă la tribunal pentru încheierea mariajului lor.

andreea balan divort
andreea balan divort

Pentru că fiind doi copii la mijloc... la notar se putea dacă nu erau copii.(...) Dar tribunalele acum sunt în pauză”, a declarat Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni TV.

Chiar dacă în următoarea perioadă cei doi nu vor reuși să ajungă la tribunal din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, pentru că vor exista mai puține procese, situația dintre Andreea Bălan și George Burcea rămâne aceeași, iar șansele ca cei doi să se împace sunt inexistente.

Citeste si: Adevărul despre Andreea Bălan! Ce dimensiuni are artista! A slăbit vizibil

„Ideea este că oricum aceasta este situația și așa rămâne adică nu există cale de întoarcere și nu-mi doresc să mai fiu asociată ca imagine, probabil nici el, deci nu dorim să mai fim asociați. Asta este viața și mergem înainte separat. Fetele bineînțeles că rămân la mine, cu domiciliul la mine”, a mai spus artista în cadrul emisiunii.

Citeste si: Fiica Andreei Bălan, declarații savuroase. Să fie solista însărcinată pentru a treia oară?

De ce a semnat Andreea Bălan un contract prenupțial: „Dacă eu muream...”

S-a scris că artista a apelat la un contract prenupțial în momentul în care a făcut cununia civilă, și, invitată în cadrul unei emisiuni Tv a vorbit despre acest subiect delicat.

andreea balan divort
andreea balan divort

Toată lumea știe faptul că Andreea Bălan a avut probleme financiare în momentul în care s-a despărțit de Keo, dar și atunci când s-a certat cu tatăl său, așa că a hotărât să își pună bunurile la adăpost.

Andreea a dezvăluit că a făcut acest lucru pentru că, dacă i s-ar fi întâmplat ceva George ar fi avut acces la bunurile sale pentru a avea grijă de Ella și de Maya. Însă, în cazul unui divorț, cei doi au stabilit ca fiecare să plece cu bunurile cu care a intrat în căsnicie.

„Deşi iniţial am zis că nu vreau nuntă, nimic fastuos, şi ani de zile am negat nunta, poate din alte răni de-ale mele din trecut, după stopul cardiac, am decis că vreau să mă cunun la biserică şi că vreau să semnez actele, pentru că pe patul de spital, mi-am dat seama că dacă eu muream, şi noi nu aveam acte, el nu ar fi putut avea acces la anumite lucruri ca să aibă grijă de fete.

Şi a fost o decizie luată la o cumpănă grea, poate dacă nu se întâmpla, nu făceam acte, dar oricum familia era cu el şi voiam să rămânem împreună pentru tot restul vieţii. Şi aşa am decis să facem acea nuntă frumoasă, bineînţeles cu fast”
, a dezvăluit Andreea Bălan, care a precizat că ea călătorește foarte mult și, dacă s-ar fi întâmplat vreun accident, ar fi avut cea mai mare încredere în faptul că George le-ar fi oferit cea mai bună educație fetițelor.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Fiica Andreei Bălan, declarații savuroase. Să fie solista însărcinată pentru a treia oară?

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Aurelian Temișan, despre o posibilă relație dintre soția sa și George Burcea

Adevărul despre Andreea Bălan! Ce dimensiuni are artista! A slăbit vizibil

Andreea Bălan, declaraţie şocantă! "El mă bătea...Aşa credea că este bine"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

PORTRET: Cine este Andreea Marin | data nașterii, căsătorii, divorțuri, iubit, copil

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri