Andreea Bălan, divorț de George Burcea. Mărturisiri cutremurătoare: „Nu este ușor să...”


Andreea Bălan, divorț de George Burcea și noi mărturisiri cutremurătoare. Frumoasa artistă a discutat deschis despre separare, iar detaliile sunt emoționante.


In articol:

„Andreea Bălan, divorț de George Burcea” este unul dintre cele mai frecvente titluri din presa mondenă, din ultima perioadă.

Separarea celor doi a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că părea că relația lor era una demnă de romanele de dragoste, iar despărțirea reprezenta un simplu gând negativ, într-o mare de aspecte pozitive.

Citeste si: Andreea Bălan, dezvăluiri importante despre George Burcea! Cât de dese sunt vizitele la fetițe: „Vrea, nu vrea, vine”

Frumoasa artistă a oferit un nou interviu, în cadrul căruia a abordat divorțul de George Burcea, ruptura produsă între ea și fostul soț, dar și despre noua viață: cea de mamă singură.

Totodată, onestă ca de fiecare dată, Andreea Bălan a dezvăluit și detaliile emoționante pe care le-a împărtășit fiicelor ei, pentru a înțelege despărțirea.

andreea-balan-divort-de-george-burcea-marturisiri-cutremuratoare-divort-andreea-balan
andreea-balan-divort-de-george-burcea-marturisiri-cutremuratoare-divort-andreea-balan

Andreea Bălan, divorț de George Burcea și readaptarea la normalitate

Deși pandemia de coronavirus este departe de a se fi terminat, relaxarea restricțiilor are mar iavantaje pentru artiști, pentru că pot reveni la viața pe care o trăiau înainte de decretarea stării de urgență, la normalitate.

Andreea Bălan, acum mamă singură, cu doi copii, are un program extrem de încărcat, dar bine pus la punct, motiv pentru care și-a permis să acorde un interviu despre viața sa după despărțirea de tatăl copiilor ei.

“Văd un om foarte puternic, încercat de viață, care a reușit să treacă prin anumite experiențe negative, care s-a întâlnit cu moartea față în față și a reușit să treacă și peste asta.

Nu este ușor să fii un om puternic, pentru că da, toată lumea te admiră, dar a fi puternic aduce după sine și faptul că ai trăit și anumite lucruri destul de urâte și oamenii au așteptări de la tine. În momentul în care ei știu că tu esti puternic, oamenii îți spun: «Lasă, că ai mai trecut prin asta, e ok, ești foarte puternică», dar sunt momente absolut normale în care și eu simt nevoia să plâng sau să fiu protejată. Așa am ajuns să mă protejez singură pe mine și pe cei din jur.

andreea-balan-divort-de-george-burcea-marturisiri-cutremuratoare-divort-andreea-balan
andreea-balan-divort-de-george-burcea-marturisiri-cutremuratoare-divort-andreea-balan

În continuare cred în dragoste. Eu nu am avut multe relații, iar la un moment data am fost numită ghinionistă în dragoste. Dacă ai două relații care eșuează nu cred ca poți fi catalogat asa. De la 20 de ani până acum, am avut trei relații – una pansament și două de lungă durată, stabile, cu sentimente profunde, care s-au terminat din diferite motive.

Acest lucru nu înseamnă că un om eșuează, ci că pur și simplu, la un moment dat, oamenii respectivi nu se mai potrivesc și și-au dorit altceva. Iar când un om face anumite lucruri pe care tu nu le accepți, nu înseamnă că ești părăsit, ci din contră, înseamnă ca tu nu accepți acea situație. În cazul meu, înseamnă că am avut coloana vertebrală, iar omul respectiv a trebuit să plece. Cred în dragoste în continuare și cel mai important lucru este să fiu și să rămân pozitivă,” a mărturisit Andreea Bălan, pentru Libertatea pentru femei.

Citeste si: Războiul dintre Andreea Bălan și George Burcea se mută în instanță. Detalii uluitoare din spatele celui mai mediatizat divorț al momentului

andreea-balan-divort-de-george-burcea-marturisiri-cutremuratoare-divort-andreea-balan
andreea-balan-divort-de-george-burcea-marturisiri-cutremuratoare-divort-andreea-balan

Andreea Bălan vorbește deschis despre cele mai importante persoane din viața ei

De asemenea, Andreea Bălan, mama a două fetițe superbe, a vorbid deschis despre cele mai importantepersoane din viața sa. În această categorie, solista a inclus-o pe mama sa, despre care a avut numai cuvintede laudă, mai ales că s-a sacrificat pentru nepoțelele sale și bunăstarea Andreei.

“Mama. Și-a schimbat viața din momentul în care s-a născut Ella. A renunțat la serviciu, a ieșit la pensie anticipat și s-a mutat la București într-un apartament pe care i l-am oferit aici, lângă casa noastră și a fost în fiecare zi aici alături de noi, să ne ajute la creșterea Ellei. De când ne-am separat, ea s-a mutat în casă cu mine și are grijă împreună cu mine de fete. Este foarte greu să ai doi copii – grijile, atenția și tot ceea ce ține de întreținere sunt mari adesea și este nevoie de cât mai mult personal.

andreea-balan-divort-de-george-burcea-marturisiri-cutremuratoare-divort-andreea-balan
andreea-balan-divort-de-george-burcea-marturisiri-cutremuratoare-divort-andreea-balan

Avem și o bonă care vine dimineața, iar în restul timpului sunt eu cu mama. Iar în perioada aceasta în care Ella nu mai merge la grădiniță din cauza pandemiei, sunt amândouă acasă. Așa că mereu trebuie să fie cel puțin două persoane care să aiba grija de ele: una care poate gătește ceva și le hrănește, o persoană care se joacă și le supraveghează, în timp ce cealaltă persoană calcă.

Încercăm să menținem și un întreg program pe ore ca să reușim să facem față unor copii cu vârste extrem de fragede, care sunt extrem de energici și au foarte mare nevoie de noi toate,” a mai spus Andreea Bălan, potrivit sursei citate.

Andreea Bălan, divorț de George Burcea- cum va decurge separarea în instanță

Sursele au dezvăluit că faimoasa artistă vrea să îi ia tot lui George Burcea, în urma divorțului și, mai mult decât atât, își drește custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le au împreună.

După ce Andreea Bălan și George Burcea au recunoscut că relația lor scârțâie, din ce în ce mai multe detalii neștiute și ascunse despre viața lor de cuplu au ieșit la iveală. Nu la foarte mult timp după confirmarea acestor lucruri, George Burcea a părăsit vila în care locuia împreună cu Andreea și fetițele lor, moment în care s-a pornit un război rece, cre a durat până nu de mult.

andreea-balan-divort-de-george-burcea-marturisiri-cutremuratoare-divort-andreea-balan
andreea-balan-divort-de-george-burcea-marturisiri-cutremuratoare-divort-andreea-balan

Andreea Bălan va cere în instanță nu doar custodia fiicelor lor, Ella Maya și Clara Maria, ci și toate bunurile pe care cei doi le-au dobândint în cursul concubinajului și, ulterior, căsătoriei. „Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic,” au mărturisit sursele.

Totuși, George Burcea va putea să își vadă fiicele, pentru că instanța ar urma să-i stabilească un program de vizite bine pus la punct, alături de un ajutor financiar sub forma pensiei alimentare, pe care este obligat să îl plătească lunar. Prin averea celor doi înțelegem astfel: vila care era până nu de mult căminul conjugal, mașina, bunurile de valoare și chiar sumele di conturi, avere pe care Andreea Bălan o dorește, fiind agonisită de ea. (CITEȘTE MAI MULT:  Andreea Bălan, război în instanță cu George Burcea! „Va cere custodia exclusivă...”)

Citeste si: Andreea Bălan, declarații despre viitorul său iubit: „Cred că voi mai iubi”


Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Bălan, dezvăluiri importante despre George Burcea! Cât de dese sunt vizitele la fetițe: „Vrea, nu vrea, vine”

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Andreea Bălan, declarații despre viitorul său iubit: „Cred că voi mai iubi”

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat, când nimeni nu mai credea! Gestul uluitor făcut de cei doi

Andreea Bălan, decizie surprinzătoare după despărțirea de George Burcea! Vedeta este într-o relație

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este DAN ȘUCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere, divorț, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri