Andra Volos a plecat din casa Puterea dragostei


Andra Volos

Tânăra a explicat de ce a ajuns din nou în casa Puterea dragostei, dar și ce a decis să plece, după numai câteva zile. Iată care este motivul.


In articol:

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. Andra Volos a pășit în casa Puterea dragostei și mulți fani ai emisiunii au fost extrem de încântați de apariție.

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a vorbit despre motivul care a făcut-o să revină în casa Puterea dragostei.

Zilele trecute, aceasta a fost surprinsă alături de Mădălina, așa că a decis să vorbească despre motivul care a determinat-o să intre din nou în casă, la un an după ce a plecat cu Bogdan Mocanu.

Citeste si: Ella, de la Puterea Dragostei, suferă de o boală teribilă. Şi-a făcut curaj şi a vorbit despre asta

„Trebuie să filmăm aici, în Istanbul așa că în momentul în care am auzit că mergem în Istanbul să filmăm, bineînțeles, l-am căutat pe Husein.

I-am spus că vreau să vin la producție să îl salut și să salut și restul persoanelor de aici, prietenele mele producătoare și fetele de la make-up.. În același timp, Husein m-a întrebat dacă vreau să intru pentru o zi, două în emisiune, să retrăiesc experiența. Și uite că da, am acceptat! De ce nu?", a povestit Andra pe canalul ei de Youtube.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a mers să îi vadă pe Jador și pe Bogdan Mocanu: „De când așteaptă mama să mă însor”

Se pare că aceste zile au trecut, iar Andra a decis să se întoarcă în România, mai ales că are o mulțime de planuri noi acum, de când a devenit din nou femeie singură. ”Nu am vrut să mai stau”, le-a spus tânăra fanilor ei.

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au despărțit

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au despărțit din nou, după ce câștigătorul primului sezon al emisiunii a fost surprins lângă o femeie la o nuntă.

Acesta a explicat că tânăra era doar o prietenă din copilărie, pe care nu o mai văzuse de mult timp. Însă Andra nu a fost prea convinsă, mai ales după ce s-a întâmplat în ultimele luni între ei.

„Dacă am tăcut până acum este pentru că sunt un bărbat foarte discret și nu-mi place să spăl rufele în public, dar deja se depășește o limită. Vreau să clarific că eu cu fata aia din poze nu avem nicio treabă, suntem prieteni, care nu s-au văzut de șase ani.

Pe scaunul pe care stătea au mai stat probabil 10 femei și 10 bărbați să fac poze în seara aia. Astea sunt niște zvonuri aruncate, ca să se atragă atenția asupra mea. Probabil Andra era preocupată să pună poze în fundul gol pe Instagram sau să iasă cu fel și fel de terminate și terminați. Sau să-și facă bilet și să se ducă la Istanbul, lucru pe care mi l-a jurat pe toți membrii familiei ei că nu-l va face niciodată și să mă dezamăgească”, a spus Bogdan Mocanu pe Instagram.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ella, de la Puterea Dragostei, suferă de o boală teribilă. Şi-a făcut curaj şi a vorbit despre asta

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Nici nu a intrat bine în casa Puterea Dragostei, că a și pus ochii pe cineva! Cu cine s-a fotografiat Andra Volos?

Alexandru Moroșanu de la Puterea Dragostei a trăit o adevărată dramă! „Mama m-a abandonat! A plecat...”

Bianca Comănici, destăinuiri emoționante despre relația cu Livian! „Dacă mi-ar spune acum că mă iubește...”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost nominalizat la Survivor România pe 19 iunie 2021. Alege Punta Cana - destinația de vacanță!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri