Andra, reacție dură după ce a auzit că Bogdan Mocanu s-a sărutat cu Cristina Puceanu! Nu mai e cale de întoarcere


Andra și Bogdan Mocanu formează un cuplu după ce s-au îndrăgostit în casa de la Puterea Dragostei.

 

Andra și Bogdan Mocanu își trăiesc povestea de dragoste și în afara emisiunii, deși uneori, programul îi ține la distanță unul de celălalt chiar și pentru câteva zile.

Weekend-ul trecut, Bogdan Mocanu și dansatoarea maneliștilor, Cristina Puceanu, au fost împreună în Germania, unde au participat la mai multe evenimente în cluburile unde a cântat Culiță Sterp. Bogdan Mocanu și Cristina Pucean au apărut și împreună într-o fotografie, iar fanii au aruncat bomba că ei chiar s-ar fi sărutat.

Andra, iubita lui Bogdan Mocanu, a fost întrebată de fani ce părere are despre apropierea dintre Cristina Pucean și iubitul ei, dar și dacă ea crede zvonurile.

Andra a spus că are încredere în iubitul ei, că ea nu e geloasă, că știe că e iubită. ”Dacă Bogdan și Cristina s-ar fi sărutat, Bogdan nu ar mai exista pentru mine”, a spus însă tranșant Andra, care a dat de înțeles că nu ar accepta să fie înșelată.

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, imagine incendiară cu Bogdan Mocanu: „Fetița noastră”

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, surprinsă în club cu un fost concurent! Cu cine s-a distrat toată noaptea

Andra și Bogdan Mocanu s-au mutat împreună după ce au ieșit de la Puterea Dragostei

La scurt timp după ieșirea din show-ul Puterea dragostei, Andra și Bogdan Mocanu au decis să se mute împreună și să trăiască după bunul lor plac, așa cum de altfel au promis și la plecarea din competiție.

"Deocamdată, stăm la niște prieteni, în București. Andra este din Cluj, eu din Bârlad, dar vrem să ne stabilim în Capitală. Așa că, am început deja să căutăm un loc al nostru, să stăm împreună, ca un cuplu adevărat. Eu sunt cel care mă ocup de toate detaliile, fiindcă sunt o persoană mai pretențioasă atunci când vine vorba de casa în care locuiesc și, mai ales, cu cine locuiesc", a declarat Bogdan Mocanu într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Ce știm, de fapt, despre Coronavirus? Descoperire este de ultim moment

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri