Andra Măruță a ajuns la medic! Ce probleme de sănătate are artista: „Toată lumea mă sperie! Țineți-mi pumnii”

Andra Măruță
Andra Măruță

Vedeta și-a rugat fanii să o încurajeze înainte de a ajunge pe mâna medicului și chiar să îi ofere câteva sfaturi! Cu ce probleme se confruntă acum soția lui Cătălin Măruță

Andra Măruță este foarte activă pe rețelele de socializare și are o mulțime de susținători gata să îi ofere cele mai bune sfaturi și să îi fie alături cu fiecare ocazie. Cu toate că și-a obișnuit comunitatea de fani cu vești bune și frumoase, de data aceasta le-a spus că va merge direct la medicul de specialitate.

Citeste si: Gabriela Cristea, de urgență la spital: „Corpul cedează”. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

Andra Măruță
Andra Măruță[Sursa foto: Instagram]

Cu ce probleme se confruntă Andra

Vedeta este foarte apropiată de fanii ei și le cere mereu sfaturi, la fel cum s-a întâmplat și de data aceasta. Nevoită să meargă la medicul stomatolog pentru a-și scoate molarul de minte, artista i-a întrebat care a fost experiența lor, asta pentru că toți cei din jur o sperie cu tot felul de scenarii.

„Dragii mei, ce mai faceți? Toate bune? Voiam să vă cer părerea. Astăzi o să-mi scot molarul de minte și voiam să văd dacă v-ați confruntat cu această situație și cum ați reacționat după, cum a fost experiența voastră. Toată lumea în jurul meu mă sperie și am zis că vreau s aflu și părerea voastră. Țineți-mi pumnii”, a spus Andra pe InstaStory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vedeta și-a făcut griji degeaba, căci la scurt timp după a ieșit din cabinetul specialistului cu zâmbetul pe buze, semn că totul a decurs exact așa cum trebuia.

Citeste si: Alina Sorescu, primele dezvăluiri despre divorț. Ce spune despre custodia fetițelor: „Voi face tot posibilul”

Andra Măruță
Andra Măruță[Sursa foto: Instagram]

Câte kilograme are Andra Măruță 

La 35 de ani, Andra Măruță se numără printre cele mai frumoase vedete de la noi din țară, iar acest lucru nu o spunem noi, ci cele 2,6 milioane de fani de pe

rețelele de socializare care nu ratează niciodată ocazia de a-i reaminti, prin diferite mesaje în secțiunile de comentarii și în privat, cât de bine s-a menținut până la această vârstă.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Cu toate că în pandemie s-a îngrășat până la 70 de kilograme, soția lui Cătălin Măruță este foarte ambițioasă și vrea să scape cât mai rapid de surplusuri. Până acum a dat jos 6 kilograme, însă vrea și mai mult, până ajunge la 60.

„Viața mea acum e despre mâncare. În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70.

Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mănânc, îmi place mâncarea.

Mai mănânc o înghețată, mai… Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine. Dar eu mă lupt cu acest lucru și să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza… De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri”, a recunoscut Andra, la un moment dat.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Iolanda din Casa Iubirii este dezamăgită de Ionuț. „Am simțit eu așa că nu merge cu Mihai și... i-am spus astăzi”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

"În ce eşti îmbrăcată tu?" Cum a reacţionat Dani Oţil când şi-a văzut soţia, în costum de baie, în curtea redacţiei

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies