Anda Adam: transformarea femeii mature! De la kilogramele în plus din timpul Exatlon la diva senzuală de 40 de ani


În urmă cu 2 ani, când a participat la Exatlon, Anda Adam nu ar fi avut loc în acest costum de baie.

Anda Adam s-a transformat complet după ce a venit de la Exatlon. Vedeta a particpat la prima ediție a show-ului filmat îmn Republica Dominicană, în ianuarie 2018, iar la acea vreme avea câteva kilograme în plus (destul de multe, ar spune răutăcioșii). Anda era departe de forma cu care ne obișnuise pe scenă iar în competiție n-a rezistat decât o perioadă foarte scurtă.

Astăzi, Anda Adam face din nou risipă de senzualitate, iar asta după ce a reușit, anul trecut, să slăbească mai bine de 15 kilograme. Ea a reușit acest lucru prin intermediul unei diete minune și a unor ceaiuri de slăbit a căror imagine a și devenit.

Citeste si: Despărțire de ultim moment în showbiz! Și-au spus adio, deși voiau să mai facă un copil!

Despre misterioasa dietă, Anda Adam a vorbit în 2019. Este vorba despre o cură de slăbire inventată de un medic italian, care pleacă de la premisa de a nu consuma zahăr și sare în plus față de alimentele de bează pe care le consumi.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr", a declarat Anda Adam. Dieta Naalep are avantajul de a permite celui care o ține să consume orice fel de aliment, însă condiția este una singură: fără zahăr și sare.Anda Adam a împlinit 40 de ani la sfârșitul lunii trecute iar în urmă cu 4 ani și jumătate a devenit mama unei fetițe.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ella de la Puterea Dragostei, declaraţii şocante! "Cică eu am vrut să mă sinucid"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri