Anca Ciota va avea fetiță sau băiețel? Ce metodă tradițională a folosit pentru a afla sexul bebelușului

Anca Ciota și soțul ei, Phelipe
Anca Ciota și soțul ei, Phelipe

Anca Ciota și soțul ei, Phelipe, vor deveni părinți pentru prima dată! Cum au aflat cei doi sexul bebelușului

După mai bine de 15 ani de relație, Anca Ciota și soțul ei, Phelipe, s-au hotărât să facă marele pas. Cei doi vor deveni părinți pentru prima oară în luna mai a anului 2022, iar vestea a fost o mare surpriză pentru apropiați și fani. Invitați în platoul emisiunii „Teo Show”, celebra prezentatoare de la Kanal D a dezvăluit că sarcina decurge conform planului și că până la acest moment nu a întâmpinat probleme.

„Este un bebeluș sănătos! Nu sunt o gravidă cu probleme, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă simt atât de bine.  Nu am pofte. N-am avut grețuri. Suntem în 14 săptămâni, adică 3 luni și 2 săptămâni, al doilea trimestru. Noi suntem împreună de 15 ani, poate lumea crede că nou lucrăm de mult timp la acest poriect, numit bebe. Când ne-am mutat acasă, atunci am spus că este momentul.

Din a doua încercare a venit pe lume”, a povestit Anca Ciota.

Citeste si: Anca Ciota va deveni mămică pentru prima dată! Prezentatoarea de la Kanal D a postat o imagine cu burtica de gravidă

Anca Ciota și soțul ei, Phelipe, vor avea fetiță sau băiețel?
Anca Ciota și soțul ei, Phelipe, vor avea fetiță sau băiețel?[Sursa foto: Captură YouTube]

Anca Ciota, detalii despre momentul în care a aflat că este însărcinată

Cu foarte mari emoții, vedeta de la Kanal D a vorbit despre clipa în care și-a dat seama că va deveni mămică pentru prima oară.

Anca Ciota spune că la un moment dat a început să își simtă corpul diferit, motiv pentru care a și decis să facă un test de sarcină, dar fără să-i spună soțului ei.

„Începusem să mă simt mai diferit decât mă simt eu în mod normal. Decolteul începuse să fie din ce în ce mai mare, mai generos.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Am hotărât să fac testul de sarcină, deși nu era întârzierea destul de mare. Era duminică seara. Fără să îi spun lui, am făcut repede testul și a ieșit instantaneu pozitiv. L-am sunat și i-am spus să sună urgent la mine. Nu puteam să țin în mine. M-a găsit în baie cu testul.

Știu și părinții. Mama lui a aflat prima. N-a mai avut răbdare și a sunat-o pe mama lui.

Am insistat foarte tare să le spunem personal. Le-am zis că le pregătim un cadou, le-am pus un body într-o cutie, pe care scria că o să fie bunici. S-a lăsat cu plâns”, a mai spus vedeta.

Pe de cealaltă parte, Phelipe este în culmea fericirii acum că a aflat că frumoasa lui soție îl va face tătic pentru prima oară. Mai mult decât atât, este foarte sigur că totul va merge foarte bine și că nu vor exista probleme în perioada ce urmează.

„Eu sunt foarte relaxat și sigur pe mine, știu că va fi bine. Am fost și luați prin surprindere. Oamenii îți spun că ai 35 de ani și că ar trebuiu să facă un copil”,  a dezvăluit Phelipe.

Citeste si: Ruxi Opulenta, mesaj adresat Mădălinei Pamfile după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Anca Ciota este însărcinată!
Anca Ciota este însărcinată![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Anca Ciota, metodă tradițională pentru a afla sexul bebelușului 

Aflați în platoul emisiunii de la Kanal D, „Teo Show”, cei doi au fost provocați de Bursucu să participe la câteva teste din popor, în urma cărora ar putea afla sexul bebelușului lor. Primul test arăta că vor avea fetiță, iar la celelalte două a ieșit băiat, ocazie pentru care Phelipe a ținut să facă o precizare uimitoare.

Soțul Ancăi Ciota a mărturisit că în urmă cu ceva timp a avut un vis în care un preot i-a dezvăluit că va avea băiat și i-a transmis două nume pe care să i le pună, motiv pentru care cei doi au spus că în cazul în care vor avea băiețel vor păstra numele apărut în vis. 

Anca Ciota recunoaște că vrea să nască pe cale naturală și chiar presimte că tot procesul va decurge perfect: „Mi-aș dori să nasc natural și sper să pot. Mă simt în forță și suficient de puternică să nasc natural. îmi este mai frică de prima noapte când o să ajungem acasă și o să stăm cu bebelușul”.

Citeste si: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat! Cei doi s-au fotografiat sărutându-se



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Codruț și Alexandra de la Puterea dragostei s-au împăcat! Fotografiile care i-au bucurat enorm pe fani: „Iubirea nu moare niciodată!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Raluca Bădulescu, surprinsă fără machiaj! Cum arată juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în afara filmărilor

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies