Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! Vezi ce au purtat şi Iulia Vântur, Anda Adam şi Andreea Marin


Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere! O să ai şocul vieţii când o să vezi cum s-au îmbrăcat!


In articol:

Petrecerea Viva a reunit toată crema lumii mondene în aceeaşi grădină superbă din Herăstrău, amenajată cu măiestrie de organizatori. Divele mioritice au fost angrenate într-o adevărată competiţie a ţinutelor pe covorul roşu, iar bieţii fotografi nu ştiau încotro să se uite mai întâi.

Ei bine, trebuie să spunem că două vedete, trecute de 40 de ani, au lăsat toată audienţa fără suflare. Nu suntem în măsură să spunem dacă au fost bine sau prost îmbrăcate, că nu suntem critici de modă, însă vă putem mărturisi, fără ezitare, că nouă ni s-au părut mai mult dezbrăcate.

Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! La 46 respectiv 50 de ani cele două sunt adevărate bombe sexy!

Vorbim aici despre Anamaria Prodan (46 ani), care a ales o rochie transparentă prin care se vedea absolut tot. Literalmente tot! Mai pe româneşte se poate spune că a venit în lenjerie intimă, piesa vestimentară pe care o avea pe deasupra fiind doar cu numele.

Agentul FIFA arăta foarte bine, ce-i drept, aşa că îndrăzneala ei caracteristică nu a deranjat nici de data aceasta. Daniela Gyorfi (50 ani) a fost şi ea o apariţie comentată, îndrăgita artistă lăsându-şi formele la vedere cu ajutorul unei rochii spectaculoase, semitransparente.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Diana Enache, clipe cumplite după ce bărbatul care a agresat-o a fost eliberat: „Umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri