Anamaria Prodan se implică în lupta contra coronavirus! Iată cât a donat sexy-impresara


Sexy-impresara Anamaria Prodan a decis să se implice în lupta contra coronavirus și a realizat donații de materiale sanitare, către două spitale din țară.


In articol:

Anamaria Prodan a decis să nu sea cu mâinile în sân, și să se implice activ în lupta contra coronavirus. Alături de finul său, fost fotbalist al Timișoarei, Moise Olariu, Anamaria Prodan a donat cantități importante de materiale sanitare către Spitalul Victor Babeș din Timișoara și Spitalul Fundeni din București.

Citeste si: Anamaria Prodan s-a măritat din nou? Impresara a apărut în rochie de mireasă și i-a declarat iubire veșnică lui Reghe

Sexy-impresara a donat 800 de combinezoane, o mie de măști de protecție și zeci de litri de alcool sanitar, săptămâna viitoare urmând să ajungă un nou transport către cele două spitale, transport ce constă în alte două mii de măști pentru personalul sanitar.

anamaria prodan, sexy-impresara, materiale sanitare, spitale, coronavirus
anamaria prodan, sexy-impresara, materiale sanitare, spitale, coronavirus

Anamaria Prodan i-a îndemnat și pe colegii de breaslă să îi preia exemplul: „Și cei din fotbal pot face un efort să ajutăm și să ne ajutăm”

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan consideră că toate lumea trebuie și se poate implica în această luptă, indferent de nivelul la care decide/poate să o facă. „ Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus.

Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutăm spitalele și medicii! Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, a explicat Anamaria Prodan, potrivit Spynews.ro.

Citeste si: Anamaria Prodan nu se desparte de Biblie în timpul pandemiei de coronavirus! A impresionat-o citatul „Voi trimite vreo boală molipsitoare asupra poporului Meu. Şi se va smeri poporul Meu”

anamaria prodan, sexy-impresara, materiale sanitare, spitale, coronavirus
anamaria prodan, sexy-impresara, materiale sanitare, spitale, coronavirus

Totodată, sexy-impresara a decis să profite din plin de statutul de „influencer” dobândit cu ajutorul milioanelor de persoane care o urmăresc pe rețelele de socializare, și a realizat un apel către colegii săi de breaslă. Anamaria Prodan a explicat că dacă personalitățile importante, care au venituri substanțiale, nu vor dona, la rândul lor, atunci va urma o perioadă lipsită de câștiguri materiale, până se va relua mersul normal al fotbalului.

„Dacă Dumnezeu v-a ajutat să strângeți averi să aveți o situație financiară foarte bună… donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze! Voi, cei din fotbal! Ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului. Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul să înceapă cât mai repede!

Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon, dacă vom dansa în casă, încet încet totul va muri! Lumea va muri și fotbalul va muri! Dacă eu și finul meu Moise Olariu, fost fotbalist al Timișoarei, nu am ezitat o secundă și am achiziționat paleți întregi de combinezoane, mănuși, măști, alcool, și cei din fotbal pot face un efort să ajutăm și să ne ajutăm”, a mărturisit sexy-impresara, conform sursei citate anterior.

Citeste si: Anamaria Prodan a ajutat o femeie să se vindece de leucemie, iar răsplata a emoționat-o teribil de mult

 


Abonează-te pe

Citește și:

Anamaria Prodan s-a măritat din nou? Impresara a apărut în rochie de mireasă și i-a declarat iubire veșnică lui Reghe

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Apariție șocantă a Prodancei pe stradă înainte de a pleca din țară de teama coronavirusului! A mers la shopping îmbrăcată într-o ținută de ”doar” 24.000 de euro! Avem imagini

Anamaria Prodan, topless la piscină! Imaginea care a devenit virală!

Anamaria Prodan a ajutat o femeie să se vindece de leucemie, iar răsplata a emoționat-o teribil de mult

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri