Anamaria Prodan, reacție dură după ce Daniela Crudu a fost lovită de iubit: „Este zero din toate punctele de vedere”


Ce a dezvăluit impresara despre bărbații care lovesc femei.


In articol:

La scurt timp după ce a aflat că Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate, Anamaria Prodan a luat atitudine. Impresara este siderată de ceea ce s-a întâmplat cu fosta asistentă TV care a ajuns la spital cu răni grave din cauza iubitului său.

Oripilată de agresiunea croatului, Anamaria Prodan a declarat – potrivit puterea-romanilor.ro – că totul ține de educație, iar faptul că un bărbat lovește cu bestialitate o femeie demonstrează că acesta este ”un zero din toate punctele de vedere”.

Asta tot din educație vine. Vine dintr-o viață haotică, tot dintr-o lipsă totală de încredere. Femeile din România au în general treaba asta, se tem că dacă au făcut doi copii nu mai pot pleca că nu au ce să facă, că rămân pe drumuri. Nimeni pe pământul ăsta nu are dreptul, mai ales un bărbat, să lovească o femeie. De ce? Orice bărbat își pune mintea cu o femeie, o face zob, pentru că nu vorbim de aceeași forță fizică. O femeie oricât de puternică pare, nu are cum să se compare, din niciun punct de vedere cu un bărbat, decât pe meserie, că acolo creierul la unul e mai mare, la unul e mai mic, la unul are nervuri mai profunde, la altul nu are. Pentru un bărbat, să lovească o femeie, să împingă, să înjure o femeie este zero din toate punctele de vedere. Acel bărbat, dacă ar fi după mine și aș putea să fac ceva, l-aș extirpa de pe fața pământului!”, a spus Anamaria Prodan.

Daniela Crudu trebuie să facă mai multe operații după bătaia primită

Ieri dimineață, Daniela Crudu a sunat la 112 și a anunțat că a fost agresată de către partenerul său. Desculță și plină de sânge, vedeta a ajuns la spital, unde a fost internată de urgență pentru a fi supusă unor intervenții chirurgicale.

„Era dată afară din casă, desculță și plină de sânge. A spus că a bătut-o prietenul ei, cetățeanul croat Seco Dubravko, dar nu vrea să depună plângere. Au dus-o la Spitalul Universitar, unde medicul a stabilit că nu e nevoie de internare. A plecat acasă, iar azi a revenit la spital, unde a acuzat noi dureri. A venit acolo și un echipaj al secției 25, dar a refuzat mai departe să depună plângere”, a povestit, pentru cancan.ro, un martor la incident.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri