Analiza mersului la Bravo, ai stil! Constantia, luata in colimator de doua contracandidate. “Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare!”

Analiza mersului la Bravo, ai stil! Constantia, luata in colimator de doua contracandidate. “Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare!”

Bravo, ai stil! continuă să fie un teren de manifestare a talentului și a pasiunii pentru modă, iar reacțiile spontane ale concurenților contribuie la atmosfera vibrantă și plină de viață a show-ului difuzat la Kanal D2, de luni pana vineri, de la ora 19:00.

In editia de astazi a emisiunii, talentate și pline de umor, Iris si Andreea, două dintre contracandidatele Constatiei, surprind telespectatorii cu o reprezentație amuzantă în ceea ce privește mersul distinctiv al concurentei pe podiumul emisiunii.

Cu spiritul lor vesel și creativ, cele două tinere concurente au ales să aducă o notă de umor în competiție, imitând mersul aparte al Constantiei. Prin intermediul unei reprezentații amuzante, ele au evidentiat această trăsătură specifică a concurentei și au transformat-o într-un moment memorabil al emisiunii.

“Constantia are un mers amuzant! Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare”,  spune Andreea.

Citește și: Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul! Face mai puțini bani decât se credea: „Am să vă spun, pentru cei care cred că se câștigă fabulos. Și credeți-ne, nu muncim puțin”- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt dezamăgită, dezgustată și mâhnită". Andreea Antonescu nu a mai suportat haosul provocat și a reacționat în fața zvonurilor despre o posibilă relație cu Cătălin Bordea- radioimpuls.ro

“Se apleaca spre fata, mai degraba, cand merge”,  adauga amuzata Iris.

Cu toate că această abordare a fost menită să fie o sursă de amuzament și să aducă o perspectivă diferită asupra modului de a merge pe podium, este important să subliniem că Bravo, ai stil! promovează în primul rând respectul reciproc și spiritul fair-play între concurenți. Emisiunea încurajează exprimarea creativității individuale și punerea în valoare a personalității în lumea modei, respectând totodată dorința fiecărui participant de a se manifesta într-un mod propriu.

Ce replica le va da Constantia celor doua contracadidate ale sale veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la 19:00, la Kanal D2.Citește și:

„Am încetat să mai arunc banii pe branduri.” La ce apelează Andreea Mantea pentru un ten sănătos

„Eu mă ocup singură de fetițe. Este superb, este împlinirea mea ca femeie, ca om. Trăiesc ce nu am mai trăit.” Andreea Antonescu și-a crescut fiicele fără să beneficieze de ajutor

ego.ro Soluția minune care îți umple orhideea de flori colorate. Ce să pui, de fapt, la rădăcină pentru efecte uimitoare

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Alin Oprea, motivul real pentru care Tavi Colen nu a fost prezent la nunta sa cu Medana. Artistul a pus capăt speculațiilor: "Am considerat că e mai bine așa"

kanald2.ro „Există filmări” Răsturnare de situație în scandalul dintre Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu

kanald.ro Ce avere are Florin Salam? Îndrăgitul artist a făcut dezvăluiri uluitoare despre sumele de bani acumulate! „Eu am câștigat un milion la jocuri într-o noapte”

stirilekanald.ro UPDATE. FOTO/VIDEO. Explozie de proporții în Călimănești. 4 muncitori s-au stins din viață pe loc, după ce magistrala de gaz a sărit în aer. Autoritățile au deschis un dosar penal


Parteneri
Cookies