Ana Maria Mocanu s-a împăcat cu iubitul ei! I-a acordat o a doua șansă


După ce au umplut paginile tabloidelor odată cu despărțirea lor, Ana Maria Mocanu și Rareș au decis să își acorde o a doua șansă.


In articol:

În urmă cu foarte puțin timp, Ana Maria Mocanu și Rareș, iubitul fostei asistente TV, s-au certat „iremediabil” și au decis să pună punct poveștii de iubire. Mai mult decât atât, odată cu despărțirea lor a avut loc și un scandal imens, care a umplut primele pagini ale tabloidelor.

Citeste si: Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubitul său, din cauza unei femei celebre

Se pare că cei doi se iubesc foarte mult pentru că... au decis să se împace! Se iubesc foarte mule, iar acest aspect este evident, iar Ana Maria Mocanu a decis să discute despre împăcarea lor, în cadrul unei emisiuni TV.

ana-maria-mocanu-s-a-impacat-cu-iubitul
ana-maria-mocanu-s-a-impacat-cu-iubitul

“Facem aproape un an de relație. Dar trebuie să fim mai ponderați și mai așezați. Noi nu ne certăm foarte des, dar suntem foarte impulsivi.(...) Este un bărbat responsabil, un bărbat cu care ai ce să discuți, pe care te poți baza.

E un om care pe mine mă împlinește din toate punctele de vedere.Nu îmi place că este cam impulsiv și ne cam asemănăm, fiind o problemă. Amândoi trebuie să facem un efort in sensul ăsta al schimbării,” a dezvăluit Ana Maria Mocanu.

Citeste si: Ana Maria Mocanu vorbește despre despărțirea de iubit! Ce a declarat fosta astisentă tv: ”El a fost extrem de gelos”

Abia s-a împăcat cu iubitul, dar Ana Maria Mocanu are planuri mari!

Ana Maria Mocanu și Rareș nu se gândesc la nuntă, pentru că vedeta TV nu se consideră pregătită pentru un așa pas, însă are planuri mari alături de bărbatul care i-a furat inima: își dorește să aibă copii alături de el.

„Îmi doresc să mă căsătoresc o dată în viață, poate de asta nici nu am făcut pasul cel mare. Pentru că sunt sigură că m-ar dărâma un divorț. Vreau ca pasul cel mare să îl fac pentru tot restul vieții.(...) Vreau 2 copilași, dar asta când o să vrea Dumnezeu. El vrea fetiță. Vorbim de copii, cam din primele luni am discutat de copii,” a mărturisit Ana Mocanu.

Citeste si: Ana Maria Mocanu însărcinată?! Faimoasa asistentă TV a postat o fotografie SUPERBĂ


Abonează-te pe

Citește și:

O concurentă de la Puterea Dragostei, jignită crunt de colegul ei! E incredibil ce-a putut să-i spună!

ȘOC! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Trei concurente, la un pas de bătaie în casa Puterea Dragostei! Cristina Mihaela a intervenit şi a calmat spiritele!

Război la Puterea Dragostei! Daiana revine în casa iubirii „Intru pentru…”

Situație critică în Beirut! Stare de urgență două săptămâni și angajați arestați

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CELEBRITATE: Cine a fost Marilyn Monroe. Data nașterii, căsătorii, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri