Ana-Maria Barnoschi, experienţă de coşmar! I-au căzut extensiile după două zile şi a cerut banii înapoi! "Nu mi se pare normal să le monteze în halul ăla" VIDEO!

Ana-Maria Barnoschi, experienţă de coşmar! I-au căzut extensiile după două zile şi a cerut banii înapoi!
Ana-Maria Barnoschi, experienţă de coşmar! I-au căzut extensiile după două zile şi a cerut banii înapoi! "Nu mi se pare normal să le monteze în halul ăla" VIDEO!

Ana-Maria Barnoschi, experienţă de coşmar! I-au căzut extensiile după două zile şi a cerut banii înapoi!

Ana-Maria Barnoschi este mereu cu zâmbetul pe buze şi doar în cazuri extreme o vezi nervoasă sau supărată. Ei bine, de curând frumoasa vedetă Kanal D a fost exact într-o astfel de situaţie când, în ciuda autocontrolului extrem de bine dezvoltat, a răbufnit! Şi pe bună dreptate, fetelor, căci oricare dintre noi ar fi fost în situaţia ei probabil ar fi avut aceleaşi reacţii, sau chiar mai dure.

Amfitrioana emisiunii "Roata Norocului" a mers la un centru celebru de înfrumuseţare, unde se comercializează şi se montează extensii din păr natural, şi a apelat la serviciile reputatului salon.

Citeste si: Ana-Maria Barnoschi, aparitie spectaculoasa la “Vulturii de Noapte”. Giani Kirita: “Cand vad o femeie frumoasa, fac ca un leu … fara coama, bineinteles!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Potrivit spuselor ei, tânăra nu a făcut barter, o practică obişnuită în showbiz, şi a plătit ca orice altă clientă. Ei bine, la o zi după şedinţa de întreţinere, Ana povesteşte că a avut un şoc când s-a uitat în oglindă. Parcă viziona un film de groază!

Ana-Maria Barnoschi, experienţă de coşmar! "Eu vreau să-mi dea banii înapoi, nu mai am nevoie de serviciile lor" 

Una câte una, şuviţele îi cădeau, iar după o sesiune de plâns din pricina nervilor şi a dezamăgirii, s-a dus direct la salon să ceară explicaţii.

 

" Le-am sunat seara, iar a doua zi m-am dus acolo şi au început să se uite la părul meu, au vrut să mă spele pe cap, dar le-am zis clar că nu vreau să se mai atingă de

părul meu. Le-am cerut banii înapoi şi le-am reproşat că nu mi se pare normal să le monteze în halul ăla şi să se dezlipească aşa. Nu şi-au asumat nimic, au zis că sigur am fost eu la saună, la solar sau la sală. Unu la mână, la solar nu merg niciodată, doi la mână, la sauna nici atât pentru că sunt prea slabă şi oricum nu îmi place şi trei la mână, la sală nu am mai fost de două luni.
Şi chiar dacă, ipotetic vorbind, aş fi fost, tot nu e normal să se întâmple asta. Până la urmă s-au oferit să mi le remonteze gratuit, dar nu sunt de acord. Eu vreau să-mi dea banii înapoi, nu mai am nevoie de serviciile lor şi punct
", a declarat Ana-Maria Barnoschi pentru kfetele.ro

Citeste si: Ana-Maria Barnoschi si iubitul, escapada la munte, de Valentine's Day. Au iesit in halate de baie sa admire privelistea. FOTO

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

De la ce se cearta si cum se impaca, Ana-Maria Barnoschi si iubitul ei

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Andreea Mantea si Ana Maria Barnoschi petrec in stil hawaian! Cat de sexy sunt cele doua in costume hula

În această seară, de la ora 21:45, în serialul “Vinovați de iubire”, Han și Inci, ”confruntări” cu trecutul

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies