,,Am trecut prin multe”. Viorel Lis, primele declarații, după ce a fost în stare gravă în spital


Viorel Lis a trecut printr-o perioadă foarte grea din viața lui, deoarece s-a confruntat cu probleme foarte grave de sănătate. După mult timp, în care a fost pe patul de spital, fostul edil al Capitalei a apărut pe micile ecrane, unde a venit cu o serie de declarații.


In articol:

Fostul edil al Capitale i a vorbit foarte deschis despre ceea ce i s-a întâmplat și a povestit că acum încearcă să se recupereze, deoarece a trecut prin foarte multe evenimente neplăcute.

Citeste si: Oana Lis, apel disperat după ce Viorel Lis a fost internat: „Mai am bani doar de mâncare”

Viorel Lis, primele declarații, după ce a fost în stare gravă la spital

Viorel Lis nu a putut fi prezent fizic pe platoul de televiziune, dar a înregistrat un clip video pentru oamenii care i-au simțit lipsa, transmițând și un mesaj pentru cei care vor să știe care este starea lui de sănătate.

Fostul edil al Capitalei a transmis că Dumnezeu l-a ajutat și că a trecut prin toate și prin multe. El a spus că a a avut o operație de colicist, infarct, o operație pe inimă, paralizie parțială și picioarele l-au cam lăsat, dar în momentul actual încearcă să își revină.

„În ultimul timp n-am vrut și n-am mai vrut să ies cu niciun interviu.

Lumea se întreabă ce e cu mine, multe știri au apărut că am murit, că nu mai trăiesc, că sunt foarte bolnav, că sunt internat, că sunt la terapie intensivă, dar totuși Dumnezeu m-a ajutat, am trecut prin toate, am trecut prin multe, multe boli cum ar veni. Am avut o operație de colicist, infarct, operație pe inimă, paralizie parțială, picioarele m-au cam lăsat, acum încerc să-mi revin”, a declarat Viorel Lis.

Viorel Lis, primele declarații, după ce a fost în stare gravă în spital

Viorel Lis, primele declarații, după ce a fost în stare gravă în spital

[Sursa foto: captură TV]

Citeste si: Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

Ce a mai declarat Viorel Lis

Fostul primar al Capitalei a mai menționat că gândește și vede lucrurile așa cum sunt și că poate discuta despre problemele politice, economice și ce se întâmplă la ora actuală în lume. Pe lângă aceste aspecte, își poate aduce aminte și de anumite petreceri, unde se întâlnea cu anumite personalități și a spus că nu va uita niciodată acele întâlniri.

„Mintea mi-a rămas trează.(...) Gândesc și văd lucrurile așa cum sunt, n-am nicio problemă, e adevărat, la ora actuală, toate discuțiile pe care le-a avut Oana cu presa sunt despre mine și despre sănătatea mea, dar sunt sigur că pot să și particip la altfel de interviu, să discut despre probleme politice, economice care se întâmpla la ora actuală în țară și în lume. În același timp pot să spun că îmi aduc aminte despre petreceri, unde ne întâlneam cu multe personalități, care multe dintre ele la ora actuală nu mai sunt și îmi aduc aminte și nu voi uita niciodată acele întâlniri. Asta este viața mea, la ora actuală nu pot decât să fac exerciții ca să pot să mă ridic în picioare. Este foarte greu și sper cu ajutorul lui Dumnezeu să mă refac cât de cât ca să pot să mă deplasez. ”, a declarat Viorel Lis.

Oana Lis a declarat despre soțul ei că în fiecare zi poate să îi fie mai rău, poate avea tensiunea mică sau mare, iar atunci nu poate face nimic, pur și simplu stă și se uită la televizor.

„În fiecare zi uneori poate să îi fie mai rău, poate să aibă tensiunea mică sau mare și atunci nu poate să facă nimic, stă, pur și simplu stă, se uită la televizor, dar când e mai ok, face exerciții, lucrez cu el, avem kinetoterapeut care vine acasă. ”, a declarat Oana Lis, în cadrul emisiunii TV.

Viorel Lis, primele declarații, după ce a fost în stare gravă în spital

Viorel Lis, primele declarații, după ce a fost în stare gravă în spital

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Să vă rugați pentru el” Viorel Lis are probleme grave de sănătate. Ce a declarat Oana Lis


Abonează-te pe

Citește și:

,,A fost primul om care mi-a făcut prima bucurie când am ajuns în București”. Ce a declarat Romică Țociu despre Viorel Lis

Filme adaptate după cărți: Află cele mai captivante producții!

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

„Ca o femeie pe interes ce sunt” Ce decizie a luat Oana Lis cu privire la sănătatea soțului său

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este soția lui Laurențiu Duță. “Ea în secret mă simpatiza, pentru că eu eram un fel de mica vedetă a şcolii."
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri