„Am stat cu mama 61 de ani. A fost în preajma mea atâta timp. Mama a plăcut-o foarte mult pe prietena mea” Mihai Albu, mărturisiri dureroase despre decesul mamei sale

„Am stat cu mama 61 de ani. A fost în preajma mea atâta timp. Mama a plăcut-o foarte mult pe prietena mea” Mihai Albu, mărturisiri dureroase despre decesul mamei sale
„Am stat cu mama 61 de ani. A fost în preajma mea atâta timp. Mama a plăcut-o foarte mult pe prietena mea” Mihai Albu, mărturisiri dureroase despre decesul mamei sale

Mihai Albu a vorbit deschis despre decesul mamei sale. Zinaia Albu s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani.

În urmă cu aproape două luni, Mihai Albu a primit o lovitură grea din partea vieții. Mama sa, Zinaia Albu, s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani, din cauza unei hemoragii interne. Acest eveniment a reprezentat un episod extrem de trist din viața designerului, care a fost foarte atașat de cea care i-a dat viață, petrecându-și toată viața alături de mama sa.

 Mihai Albu, mărturisiri dureroase despre decesul mamei sale
Mihai Albu[Sursa foto: Facebook]

La două luni de la tragicul eveniment, Mihai Albu a vorbit deschis despre ceea ce s-a întâmplat mai exact în ultimele clipe de viață ale mamei sale, ce a însemnat pentru el și pentru fiica sa și a Iuliei Albu, dar și care este relația pe care Zinaia o avea cu partenera de viață a fiului său.

Mihai Albu, mărturisiri dureroase despre ultimele clipe din viața mamei sale

Citește și: „Îți mulțumesc.” Iulia Albu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la scurt timp după decesul fostei soacre. Mihai Albu este îngenuncheat de durere

 Mihai Albu, mărturisiri dureroase despre decesul mamei sale
Mihai Albu și mama sa [Sursa foto: Facebook]

Zinaia Albu s-a stins din viață la vârsta de 95 de ani, în urma unei hemoragii interne. Vârsta înaintată, dar și problemele de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului și-au spus cuvântul în privința mamei lui Mihai Albu, care a jucat un rol extrem de important în viața designerului, fiindu-i alături din prima clipă a vieții lui, până în ultima

clipă a vieții ei.

Avea exact 95 și de ani și jumătate. Tot ce s-a întâmplat în ultimii ani, problemele de sănătate accentuate. Au fost tot felul de evenimente care au periclitat sau accentuat sănătatea din ce în ce mai tare. Ba a căzut, ba s-a lovit, proteză de șold, proteză de col femural.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Am stat cu mama 61 de ani. A fost în preajma mea atâta timp. Nu pot să zic că a fost un șoc. Eu am încercat și am făcut tot ce am putut, ce mi-a stat în putință să-i fie bine, să aibă ce-i trebuie, să fie liniștită... A fost activă până nu demult. Se uita la știri, știa tot ce se întâmplă. Într-adevăr, cu plimbatul mai puțin, un cadru, ceva.

În ultimii ani, orice deplasare era o aventură.

Nu s-a accidentat. A făcut o hemoragie internă, așa, dintr-o dată, la intestinul subțire. Melenă se cheamă, cea cu sânge, din cauza vârstei. Din tot ce am aflat, că nici eu nu mă pricep și vă spun ce sunt doctorii în general.  

A făcut episodul respectiv, am internat-o la spital să facă investigații, să vedem despre ce este vorba, și în noaptea respectivă, după ce am internat-o, am fost sunat de un medic.

Medicul care o superviza a zis că dacă nu operează în acel moment, nu prinde dimineața și… dacă îmi dau acordul. M-am consultat cu prietena mea, medic chirurg, și mi-am dat acordul.

A operat-o. A doua zi s-a trezit din anestezie generală. Am fost să o văd, era veselă. A patra zi nu mai era bine. ”, a povestit Mihai Albu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mama lui Mihai Albu a avut o relație specială cu fiica designerului și cu fosta lui soție

Citește și: „Nu îmi plac înmormântările, dar nu aveam cum să nu mă duc. Eu am fost cu Mike.” Iulia Albu, însoțită de iubitul său la înmormântarea mamei lui Mihai Albu!

 Mihai Albu, mărturisiri dureroase despre decesul mamei sale
Mesajul postat de Iulia Albu după decesul fostei sale soacre[Sursa foto: Facebook]

Decesul mamei lui Mihai Albu a lăsat o durere profundă și în inima fiicei designerului, dar și a fostei sale soții. Iulia Albu a fost alături de fostul său soț în ziua în care și-a condus mama pe ultimul drum. La rândul său, fiica designerului și-a dorit să își vadă bunica înainte ca aceasta să se stingă din viață, însă din păcate nu a fost posibil.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Ea a fost o persoană caldă, nu a purtat ranchiună niciodată. Nu s-a certat niciodată.

De fapt, cu două zile înainte de a muri, mama era la spital la terapie intensivă și a murit la spital și Mika și-a dorit să o vadă. M-am dus să o iau. Am luat-o și ne-am dus la spital, eu neștiind că minorii nu au voie să intre la terapie intensivă. Am tras sfori, am vorbit cu șefii că nu s-a putut intra. A vrut să o vadă pe mama și mama a vrut să o vadă, dar nu s-a putut.

Acolo, la terapie intensivă, sunt cazuri și cazuri și nu ai voie. Să nu fie vreo traumă pentru vreun copil. E de înțeles .”, a spus Mihai Albu.

Cum se înțelegea mama lui Mihai Albu cu partenera de viață a fiului său

 Mihai Albu, mărturisiri dureroase despre decesul mamei sale
Mihai Albu și iubita sa[Sursa foto: Facebook]

Tot în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Mihai Albu a vorbit despre relația dintre mama sa și actuala sa parteneră de viață, Elena, care este medic cardiac. Mihai și Elena trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an.

Mama a plăcut-o foarte mult pe prietena mea. S-au cunoscut, a cunoscut-o. A, și m-a lăsat cumva pe mâini bune. Doctor chirurg cardiac. Elena o cheamă. Ea are grijă de inima mea. Un an și ceva a trecut de când suntem împreună .”, a spus Mihai Albu.  Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

„Așteptăm actele de divorț, apoi ne căsătorim.” Mihai Onilă, divorț urmat de o căsătorie! Artistul și soția sa au fost nevoiți să ia o decizie radicală în privința căsătoriei

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Roberta, decizie radicală în privința lui Sebastian! „Nu cred că e ceea ce merit și vreau să pun punct aici!” Aflați cum va reacționa concurentul și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 18 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies