„Am preferat să-i observ de la distanță. Mi se par fericiți” Ce părere are tatăl lui Anghel Damian despre relația fiului său cu Theo Rose

„Am preferat să-i observ de la distanță. Mi se par fericiți” Ce părere are tatăl lui Anghel Damian despre relația fiului său cu Theo Rose
„Am preferat să-i observ de la distanță. Mi se par fericiți” Ce părere are tatăl lui Anghel Damian despre relația fiului său cu Theo Rose

Tatăl lui Anghel Damian a vorbit deschis despre relația fiului său cu Theo Rose.

Anghel Damian și Theo Rose formează unul dintre cele mai îndrăgite și apreciate cupluri din showbizul românesc. Relația lor a început în urmă cu aproape doi ani, iar lucrurile dintre ei au evoluat atât de rapid și frumos încât, în urmă cu aproape patru luni, cei doi au devenit părinți.

Cu toate acestea, deși sunt împreună de mult timp și au adus pe lume un copil, se pare că cei doi nu se grăbesc să pășească în fața altarului.

Astfel, fanii cuplului se așteaptă cu nerăbdare să o vadă pe Theo Rose în rochie de mireasă, la brațul lui Anghel.

Pe de altă parte, însă, se pare că părinții lor nu pun deloc presiune pe acest lucru și preferă să îi susțină pe cei doi tineri necondiționat, chiar dacă nu și-au oficializat încă relația în fața ofițerului stării civile.

Ce a spus tatăl lui Anghel Damian despre relația fiului său cu Theo Rose

Citește și: „Nu mai pot, vreau! Nici n-am îndrăznit să zic!” Connect-R și Theo Rose, schimb neașteptat de mesaje, în mediul online!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Ce părere are tatăl lui Anghel Damian despre relația fiului său cu Theo Rose
Anghel Damian și Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Recent, în cadrul unui interviu, tatăl regizorului a vorbit deschis despre relația fiului său cu artista.

Astfel, acesta a ținut să precizeze că el, în calitate de părinte, nu dorește să se amestece în casa copiilor săi. Cu toate acestea, îi urmărește de la distanță și îi susține, indiferent de situația. În ceea ce privește căsătoria dintre fiul său și artistă, tatăl lui Anghel Damian este de părere că nu un act sau un inel te leagă cu adevărat, iar atâta timp cât ei sunt fericiți, lucrurile decurg de la sine.

E povestea lor, e viața lor, în care eu nu mă voi amesteca. Sunt și am fost mereu de principiu că atunci când persoanele în cauză sunt puternice, când le leagă sentimente puternice și trainice, atunci acel cuplu va rezista în viață chiar dacă nu-i leagă un certificat, o bucată de hârtie pe care scrie ceva anume sau vreun inel anume, gen verighetă. Am preferat să-i observ de la distanță, din umbră și pot să vă spun că Theo Rose și Anghel mi se par fericiți împreună !”, a declarat tatăl lui Anghel Damian, pentru  Cancan .  

Ce a spus tatăl lui Anghel Damian despre nepotul său

Citește și: „Nu aveam ce să facem mai mult, altfel am fi avut foarte mulți invitați.” Theo Rose și Anghel Damian l-au botezat pe micuțul Sasha în secret!

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Au murit într-o secundă!" Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere cu accidentul în care au pierit Mihaela și Paul- stirilekanald.ro

Ce părere are tatăl lui Anghel Damian despre relația fiului său cu Theo Rose
Anghel Damian, Theo Rose și micuțul Sasha [Sursa foto: Instagram]

Fără doar și poate, micuțul Sasha este cu siguranță atracția familiei. Astfel, atât părinții, cât și bunicii îi oferă o atenție deosebită și se asigură ca acestuia să nu-i lipsească absolut nimic. Pe de altă parte, părinții micuțului nu au renunțat nici la viața profesională. Astfel, de fiecare dată când este nevoie, apelează la ajutorul bunicilor, care așteaptă cu nerăbdare să petreacă timp cu micuțul.

„Toată lumea știe că Theo Rose e foarte prinsă și cu concertele, dar și cu perioadele în care filmează. La Anghel e tot la fel! Și cum sunt plecați cam de dimineață până seara i-am vizitat în anumite zile de weekend. Atunci mi-am admirat nepotul. Mă uit cu atenție la gâgâlicea aceea, care începe să scoată tot felul de sunete, într-o limbă pe care momentan doar el o vorbește, noi, ceilalți, încercând să fim foarte atenți. Nu sunt și nu am fost niciodată genul de om care să se folosească prea mult de diminutive, așa că-l strig Sasha. Nu pare încă foarte familiarizat cu treaba asta, dar poate că cer eu prea multe de el acum.”,   a adăugat tatăl regizorului, potrivit sursei menționate anterior.  Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

”După ce au picat în groapa aia, au avut nevoie de ajutor să vină la mal.” Ce scrie, de fapt, în certificatul de deces al lui DJ Lalla? Oamenii legii exclud din start o ipoteză importantă în acest caz!

Irina Columbeanu a făcut SENZAȚIE pe străzile din Cluj-Napoca. A purtat o geantă de peste 10.000 de euro

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Modul inedit în care Pınar Deniz și-a luat rămas bun de la echipa serialului turcesc "Secrete de familie" (Yargı) - VIDEO

Sfatul zilei din 20 iunie 2024. O zodie are multă energie

Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

„Înfricoșător!” Descoperire sinistră făcută de o femeie în imaginile din vacanță, chiar din hotel! A făcut-o să tremure de frică și să țină ascuns totul până astăzi


Cookies