„Am nopți în care nu dorm sau plâng!” Andreea Marin se gândește cu groază la momentul în care fiica sa va pleca de acasă. Violeta se pregătește pentru a studia în SUA

„Am nopți în care nu dorm sau plâng!” Andreea Marin se gândește cu groază la momentul în care fiica sa va pleca de acasă. Violeta se pregătește pentru a studia în SUA
„Am nopți în care nu dorm sau plâng!” Andreea Marin se gândește cu groază la momentul în care fiica sa va pleca de acasă. Violeta se pregătește pentru a studia în SUA

Andreea Marin a vorbit despre plecarea fiicei sale și a lui Ștefan Bănică Jr. de acasă.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi din țară. Fosta zână a surprizelor are, la rândul său, o fată minunată, care îi seamănă perfect și care îi aduce zilnic motive de bucurie.

Violeta Bănică este fiica Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. În vârstă de 16 ani, tânăra învață la un liceu prestigios din Capitală și se pregătește intens pentru momentul în care va ajunge la facultate.

Fiica Andreei Marin a optat pentru o facultate în străinătate, mai exact în Statele Unite ale Americii. Astfel, despărțirea de mama sa cu siguranță că va fi una dureroasă, atât pentru Violeta, cât și pentru Andreea, dar amândouă știu că, de fapt, aceasta este cea mai bună variantă pentru viitorul tinerei.

Andreea Marin îi va duce dorul fiicei sale

Citește și: „Am fost acum câteva luni la medic că mi se părea că nu mai respir bine, am zis că e ceva cu inima.” Cum a reușit Andreea Marin să slăbească 13 kilograme. Vedeta are o siluetă de invidiat

Andreea Marin se gândește cu groază la momentul în care fiica sa va pleca de acasă. Violeta se pregătește pentru a studia în SUA
Andreea Marin și fiica sa, Violeta[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În cadrul unei emisiuni, îndrăgita vedetă a vorbit despre momentul dureros în care va trebui să își ia „la revedere” de la fiica sa, cel puțin pentru o perioadă. Fosta zână a surprizelor se gândește cu groază la acel moment, dar și cu încântare, știind că fiica sa va avea un viitor strălucit peste Ocean.

Deja am nopți în care nu dorm sau plâng, ăsta e adevărul. Și ea îmi spune același lucru: Mama, mai este un an și ceva până atunci, aproape 2 ani și eu deja mă gândesc că nu mă pot despărți de tine.

Pe de altă parte eu o încurajez și îi explic că și pe mine tatăl meu, desigur nu fără inima strânsă, m-a încurajat să iau lumea în piept, să îmi pun mintea la contribuție, de la București am călătorit în toată lumea datorită documentarelor pe care le-am făcut.

Aveam 20 și un pic de ani, nu i-o fi fost ușor tatălui meu, care o bună bucată de vreme ne-a crescut singur, pentru că mama mea s-a stins când eram copii și așa mai departe. Nu i-a fost ușor, dar a înțeles că numai așa voi pricepe despre ce e vorba în viață și ce-i cu lumea în care trăim.
”, a spus Andreea Marin, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Violeta Bănică, viitoare studentă peste Ocean

Citește și: Interviu Andreea Marin: “În relația părinte- copil niciodată nu este simplu, pentru că trăim alte vremuri acum.”/ EXCLUSIV

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Andreea Marin se gândește cu groază la momentul în care fiica sa va pleca de acasă. Violeta se pregătește pentru a studia în SUA
Andreea Marin și fiica sa, Violeta [Sursa foto: Instagram]

Deși Violeta își dorește să studieze peste Ocean, mama sa a precizat că tânăra va da admiterea la mai multe facultăți, atât în Europa, cât și în Anglia, urmând să aleagă după o universitate, în funcție de rezultatele sale.

„Va da la facultăți, că în ziua de azi poți să aplici la mai multe universități și peste Ocean, și în Europa, și în Anglia.

Vom vedea care va fi drumul ei, pentru că nu poți să știi. Tu încerci, apoi din rezultatele pe care le ai începi să selectezi și să alegi ce e mai potrivit pentru tine. Vom vedea, Dreptul este alegerea ei, în orice caz.”, a mai adăugat Andreea Marin.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Ne-a șocat!” Cum a decurs prima întâlnire dintre Dinu Maxer și Magdalena Chihaia cu familiile lor. Cei doi îndrăgostiți nu se așteptau la asta, așa că au avut parte de o adevărată surpriză

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies