“Am întrebat-o de ce m-a lăsat la orfelinat și a zis că nu avea condiții să mă țină.” Gheboasă, dezvăluiri despre momentele marcante din copilăria sa

“Am întrebat-o de ce m-a lăsat la orfelinat și a zis că nu avea condiții să mă țină.” Gheboasă, dezvăluiri despre momentele marcante din copilăria sa
“Am întrebat-o de ce m-a lăsat la orfelinat și a zis că nu avea condiții să mă țină.” Gheboasă, dezvăluiri despre momentele marcante din copilăria sa

Gabi, cunoscut drept Gheboasă, a vorbit deschis despre traumele copilăriei sale. Iată ce a declarat artistul!

Gheboasă se numără printre cei mai îndrăgiți și apreciați cântăreți de la noi din țară, reușind să facă furori printre adolescenții din zilele noastre. Deși artistul are o comunitate mare de fani care îi sunt alături la fiecare pas, nu oricine îi cunoaște trecutul care ascunde numeroase momente dureroase, pline de suferință.

Gheboasă, mărturisiri despre traumele copilăriei sale

Gheboasă a povestit, în cadrul unui podcast, despre cum a ajuns să trăiască într-un orfelinat imediat după ce a venit pe lume.

Cu toate astea, artistul a avut norocul să fie adoptat  de o familie iubitoare, care l-a îngrijit până la vârsta de șase ani. Astfel, acesta consideră că femeia care l-a salvat i-a oferit o nouă șansă la o viață mai bună, deoarece în trecut trăia în condiții greu de imaginat.

„Eram foarte micuț, eram baby. La mine a fost mai altfel, să știi (n.r.:

referitor la condițiile din orfelinat), dar de acolo am avut norocul foarte mare și foarte repede încât m-au luat niște părinți adoptivi. Niște oameni excepționali. Nu știu dacă aveam un an. M-au luat de când eram micuț și m-au crescut până pe la 6 ani. Eram foarte micuț și am fost primul care m-am dus spre ei. Eu îi zic mami, chiar dacă nu e mama mea. Când eram mic, aveam, între degete, râie, și nu știa ce aveam pe mâini.
Crede-mă, plângeam când îmi povestea. A dormit cu mine câteva zile și a început să o mănânce și pe ea. M-a dus la doctor și m-a tratat. Oamenii ăștia m-au salvat pe mine”
, a spus Gheboasă.

Citește și: „Eram umilită.” Mama biologică a lui Gheboasă, motivul pentru care l-a abandonat

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Gheboasă, dezvăluiri despre momentele marcante din copilăria sa[Sursa foto: Instagram]

Însă, după vârsta de șase ani Gheboasă a ajuns în grija bunicii sale paterne. Într-un final, tatăl său a ieșit din închisoare, acolo unde se afla încă de când cântărețul s-a născut. De asemenea, acesta obișnuia să îl viziteze destul de des în timp ce se afla după gratii.

”Mama tatălui meu nu avea niciun drept să mă ia. Mamaia mi-a povestit că mama nu voia să dea semnătura să stau cu bunica mea.

A zis că mai bine m-a dus la orfelinat decât să mă lase la mamaia. După multe încercări, mama i-ar fi zis ei că dacă se pune în genunchi de față cu toți țiganii îi dă semnătura. Mamaia a zis, Gabi, pentru tine m-am pus în genunchi în fața lor și abia apoi am avut dreptul să vin să te vizitez. Și, după, într-un final, s-a eliberat tata, că era la închisoare când m-am născut.
Mergeam la el, îl vedeam mai negru așa și știam că era tata, era acolo un gemuleț (n.r.: la pușcărie). Bunica s-a luptat și cu părinții adoptivi. Părinții adoptivi nu mai voiau să mă dea. Le era frică să mă dea”
, a completat cântărețul.

Citește și: Cine este Gheboasa. „Eram copil și nu aveau ce să îmi facă!"

Citește și: Ștefania, pregătită să repare situația dintre ea și Cosmin! Pentru cine are concurenta de la „Casa iubirii” sentimente reale: „În noaptea asta m-am gândit...”- kanald.ro

Citește și: "L-aş omorî!" Mărturiile pline de durere ale părinților criminalului Mariei, fetița de 8 ani găsită moartă în pădure- stirilekanald.ro

Gheboasă, dezvăluiri despre momentele marcante din copilăria sa[Sursa foto: Instagram]

Ulterior, la îndemnul tatălui său, Gheboasă și-a cunoscut mama, însă nu a simțit nicio clipă să se apropie de ea deoarece dacă nu au petrecut niciodată câteva clipe împreună. Mai mult decât atât, artistul a precizat faptul că poveștile mamei sale nu erau similare cu cele ale bunicii și tatălui său. Din acest motiv, Gheboasă se simte recunoscător că nu a fost nevoit să trăiască alături de ea, deoarece nu mai ajungea ceea ce este astăzi, însă trăiește cu regretul că nu își poate ajuta și sora pe care nu o cunoaște și la care nu poate avea acces.

„Am cunoscut-o pe mama, am văzut-o când eram mai mic și când eram mai mare. Mi-a zis tata: o să vezi care e povestea din spate, și ea are povestea ei și ar fi bine să o asculți. M-am dus să o cunosc, dar de multe ori povestea ei nu se pupa cu povestea bunicii mele. Ai mei ziceau că ea doar mă minte. Am întrebat-o de ce m-a lăsat la orfelinat și a zis că nu avea condiții să mă țină. Nu am putut să mă apropii de mama mea biologică, simt că nu mai aveam ce să fac acolo. Ea vine dintr-un cartier și mai nasol decât al meu, ea vine din Prepeleac (n.r.: cartier în Târgoviște). Nu mi-aș fi dorit să cresc acolo. Mi-ar plăcea să discutăm, să vorbim. Mi-aș dori să o ajut pe sora mea, am o soră din partea mamei. E sora mea adevărată, că e din partea mamei, dacă era din partea tatălui ar fi soră vitregă, nu așa se zice?”, a mai spus Gheboasă.Citește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

Cine este Gheboasa. „Eram copil și nu aveau ce să îmi facă!"

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Horoscop 28 mai 2024. Află ce zodie va avea multă treabă la locul de muncă

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, alegere neașteptată pentru Alev

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies