“Am găsit autorii, bate-i să-i bată!” Hoții care au jefuit familia Sterp au fost descoperiți


Familia Sterp a anunțat că au descoperit persoanele care le-ar fi spart casa în decursul acestei veri.


In articol:

Familia Sterp a fost nevoită să traverseze momente dificile, după ce niște hoți au intrat prin efracție, fugind cu seiful care conținea suma de 200.000 de euro. După ce membrii familiei au intrat în legătură cu poliția și i-au pus în temă pe oamenii legii, văzând apoi că ancheta nu aduce niciun răspuns, mama Geta alături de copiii săi au încercat să rezolve de unii singuri cazul.

Așadar, familia Sterp a declarat la momentul respectiv că sunt pregătiți să ofere o recompensă avantajoasă pentru cei care vor oferi detalii despre autorii faptei. Acum, însă, familia Sterp este convinsă că se apropie de rezolvarea cazului misterios, mama Geta oferind ultimele speculații despre caz, precizând că după ce a adunat mai multe informații, a ajuns la cei care ar fi spart locuința anul acesta.

„Dacă în urmă cu două luni aveam doar niște bănuieli, situația s-a schimbat între timp. Mergând din aproape în aproape, vorbind cu unul și cu altul, am ajuns la cei care ne-au spart casa în vară. După mine, am găsit autorii, bate-i să-i bată!”, a declarat mama Geta, pentru Playtech.ro.

Citește și: “Atâția bani ai pierdut…” Reacția mamei Geta, după ce Culiță Sterp a fost păgubit la evenimentul din Madrid

Hoții care au jefuit familia Sterp au fost descoperiți

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Nu e ceva dureros”. Culiță Sterp, mărturisiri despre intervențiile estetice pe care le-a făcut

Familia Sterp a adunat toate dovezile

Membrii familiei Sterp au încercat din răsputeri să adune diverse dovezi privind incidentul ce le-a adus o supărare mare în vara acestui an. Așadar, toate informațiile pe care au reușit să le strângă de-a lungul timpului, le-au oferit, mai apoi, oamenilor legii, pentru a continua cercetările.

„Nu pot să vă multe lucruri, dar am făcut anchetă în toată regula. Apoi, cu toate dovezile pe care le-am strâns am mers la poliție. Noi nu ne jucăm. Dar nici nu luăm legea în mâinile noastre. Nu ne facem dreptate singuri, că dacă ar fi fost așa, făptașii ar fi fost de mult trași în țeapă”, a mai spus mama Geta, pentru aceeași sursă.

Citește și: „Trăgeau cu pistoalele în aer.” Culiță Sterp a stat cu frică, înainte să cânte la o nuntă în Albania

Hoții care au jefuit familia Sterp au fost descoperiți

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Ai greșit-o rău.” Culiță Sterp, criticat în mediul online, după scandalul care a avut loc la evenimentul din Madrid

Totodată, mama Geta este ferm convinsă că nu se înșală, și că hoții respectivi sunt chiar cei pe care ea și copiii săi i-au identificat, așa că tot ce le mai rămâne de făcut este să aștepte verdictul autorităților.

„Atâta ne-am chinuit cu povestea asta că trebuia să iasă soarele și pe strada noastră. Numai cu câți oameni am vorbit, la câți nu ne-am plâns. De câte ori nu am mers într-o parte sau alta. Dar acum totul s-a sfârșit!”, a continuat femeia.

Potrivit declarațiilor făcute de mama Geta, ar fi vorba despre patru bărbați, despre care a spus că îi „cunoaște cu nume și prenume”. Însă, femeia a mai precizat că tâlharii trăiesc într-o comună „nici apropiată, nici îndepărtată” de cea unde este localizata casa familiei Sterp, mai precis localitatea General Berthelot, din zona Hațegului.

Familia Sterp nu au contactat personal hoții

Mai mult decât atât, membrii familiei Sterp au hotărât să nu îi contacteze personal pe hoți pentru a-i lua la rost, așa că poliția se va ocupa de acest aspect. La începutul lunii iulie, casa familiei Sterp a fost spartă, furându-se atunci un seif plin cu bani, care avea peste 200.000 de euro, iar majoritatea banilor furați erau economiile fiului cel mare al familiei, Culiță Sterp.

Citește și: “Feriți-vă de ei!” Culiță Sterp, acuzații grave după ce a cântat la un eveniment unde nu a mai fost plătit

Hoții care au jefuit familia Sterp au fost descoperiți

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

“Atâția bani ai pierdut…” Reacția mamei Geta, după ce Culiță Sterp a fost păgubit la evenimentul din Madrid

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Nu e ceva dureros”. Culiță Sterp, mărturisiri despre intervențiile estetice pe care le-a făcut

„Trăgeau cu pistoalele în aer.” Culiță Sterp a stat cu frică, înainte să cânte la o nuntă în Albania

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri